Libnet.ro
UNICEF

01:06

Femeile din Romania, printre cele mai dezavantajate din Uniunea Europeana comparativ cu barbatii, potrivit Bancii Mondiale (FOTO)

B1 B1,
Femeile din Romania, printre cele mai dezavantajate din Uniunea Europeana comparativ cu barbatii, potrivit Bancii Mondiale (FOTO)

Femeile din Romania nu beneficiaza chiar de toate drepturile de care beneficiaza si barbatii, ceea ce plaseaza tara noastra alaturi de Bulgaria care are acelasi punctaj) si totodata, la coada clasamentului. continuă pe B1

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2020

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2020, Ariana Grande, Lizzo si Billy Porter au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

SCANDAL intre femeile din viata lui RAZVAN SIMION! LIDIA BUBLE arunca BOMBA in showbiz

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei.

Carmen Avram: Padurile din Romania vor fi monitorizate prin satelit

Europarlamentarul Carmen Avram a anuntat ca va fi lansat un program de monitorizare prin satelit a padurilor din Romania si Uniunea Europeana, in contextul defrisarilor ilegale masive.

Comisia Europeana: Romania are cei mai multi angajati care lucreaza in alte state din UE

Romania ramane statul membru al UE care trimite in blocul comunitar cele mai multe persoane active, inregistrand in 2018 o crestere de 7% al numarului de romani activi care s-au deplasat recent, comparativ cu 2017, conform raportului anual al.

Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Porsche Taycan, una dintre cele mai rapide masini din lume, cu un timp de acceleratie pana la 100 kmh de 2,8 secunde, este lansat pe piata din Romania. Prezentarea are loc pe 29 ianuarie la Bucuresti.

O comuna din Romania este inecata in duhoare. Oamenii sunt disperati

De cateva luni, viata in Selimbar, una dintre cele mai bogate comune din Romania, a devenit un cosmar. Oamenii stau cu geamurile inchise la case din cauza aerului irespirabil si a mirosului care vine dinspre raul Cibin.

Cel mai scump oras din Romania nu e Bucuresti: unde au crescut preturile cu 70% in cinci ani

Daca petreci timp in Bucuresti, s-ar putea sa fii de parere ca preturile sunt unele dintre cele mai mari din tara si ai avea dreptate. Asta nu inseamna insa ca nu exista insa un.

CORONAVIRUS. Comisia Europeana: Circa 600 de europeni au cerut evacuarea din China, printre ei si romani

Comisia Europeana anunta, miercuri, ca Circa 600 de europeni au cerut evacuarea din China, printre ei si romani. Un anumit numar de cetateni europeni in China doresc sa paraseasca aceasta tara,.

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )