Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fenechiu: CFR Calatori are nevoie de recapitalizare, prin credite sau chiar printr-o privatizare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fenechiu: CFR Calatori are nevoie de recapitalizare, prin credite sau chiar printr-o privatizare

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, afirma ca situatia CFR Calatori este una foarte proasta, iar compania de stat, cu datorii foarte mari, are nevoie de o recapitalizare, operatiune care ar putea presupune inclusiv privatizarea. continuă pe Wall-Street Ro

Fenechiu: CFR Calatori are nevoie de recapitalizare, prin credite sau chiar printr-o privatizare

Situatia CFR Marfa este una foarte proasta, iar companiei de stat cu datorii foarte mari, are nevoie de o recapitalizare, operatiune care ar putea presupune inclusiv privatizarea operatorului feroviar, a declarat Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor.

Fenechiu confirma radiografia lui Gatej despre CFR Calatori: Situatia e proasta. Privatizarea, o solutie!

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, afirma ca situatia CFR Calatori este una foarte proasta, iar compania de stat, cu datorii foarte mari, are nevoie de o recapitalizare, operatiune care ar putea presupune inclusiv privatizarea.

Relu Fenechiu: CFR Calatori se afla intr-o situatia foarte proasta. Biletele low-cost pentru mare nu vor fi introduse in aceasta vara

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat miercuri ca CFR Calatori se afla intr-o situatie foarte proasta, apreciind ca este nevoie de o recapitalizare sau chiar privatizare. Va trebui sa g.

Relu Fenechiu: Privatizarea, una din solutii pentru CFR Calatori. Biletele low-cost catre litoral nu se introduc vara aceasta

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat miercuri ca CFR Calatori se afla intr-o situatie foarte proasta, apreciind ca este nevoie de o recapitalizare sau chiar privatizare. Va trebui sa.

CFR Calatori: Reducere de 7,85% pentru biletele de la terminalele de plati electronice ZebraPay

Clientii CFR Calatori pot cumpara, incepand de azi, bilete de tren de la terminalele de plati electronice ZebraPay, cu o reducere suplimentara de 7,85%, conform unui comunicat de presa.

Grupul SNC Lavalin, dispus sa se implice financiar in dezvoltarea strategica a CFR Calatori

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, s-a intalnit, astazi, cu delegatia grupului SNC Lavalin, unul din liderii mondiali in domeniul constructiilor, infrastructurii si al gestionarii investitiilor, conform unui comunicat de presa.

UPDATE. Isarescu: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI. Vezi de ce.

UPDATE: Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat: Nu cred ca Romania a reusit sa isi consolideze credibilitatea stand doar pe picioarele ei. Cred ca este bine pentru a asigura finantarea unui deficit bugetar mult mai mic, care inseamna accesul pe pietele de capital, pentru a asigura aceasta finantare la costuri relativ reduse sa avem in continuare un acord cu Fondul si/sau cu UE, transmite Mediafax. El a mentionat ca mai este nevoie de cativa ani de reforme in Romania, iar in acest sens .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )