De la ferma la furculita: Fermierii din Transilvania, finantati cu 65 de milioane de euro pentru a aproviziona hotelurile si pensiunile din zona
Pe masura ce turismul mondial evolueaza, se vehiculeaza tot mai des ca sustenabilitatea ar putea fi unul dintre elementele cheie care sa stea la baza redresarii economice post-pandemie in industria turismului. continuă pe Adevărul
• Fermierii din Transilvania au primit 65 de milioane de euro pentru a asigura alimente de baza pentru hoteluri
Conceptul culinar ecologic de la ferma la furculitaisi face loc si in Romania. Peste 65 milioane euro au fost acordate fermierilor din Transilvania pentru a dezvolta facilitati de productie si a asigura alimente de baza pentru hotelurile si pensiunile din zona. Romania pe locul 28 in lume dintr-un total de 99 de tari analizate, in .
• Fermierii din Transilvania au primit peste 65 de milioane de euro pentru a asigura alimente de baza pentru hoteluri
Peste 65 de milioane de euro au fost acordate fermierilor din Transilvania pentru a dezvolta facilitati de productie si a asigura alimente de baza pentru hotelurile si pensiunile din zona, conform unui comunicat remis redactiei.