Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fermierii afectati direct de embargoul rus asupra fructelor si legumelor vor lua cea mai mare parte a ajutoarelor oferite de UE

Adevărul Adevărul,
Fermierii afectati direct de embargoul rus asupra fructelor si legumelor vor lua cea mai mare parte a ajutoarelor oferite de UE

Comisia Europeana a anuntat ieri ca va debloca fonduri in valoare de 125 de milioane de euro pentru a sprijini fermierii afectati de embargoul rus asupra sectorului de legume-fructe din UE. Teoretic, toti producatorii pot beneficia de ajutoare, insa prioritate vor avea cei care exportau direct in Rusia - fermierii romani nu se regasesc in aceasta categorie. continuă pe Adevărul

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus, eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de embargoul Rusiei vor fi eligibili pentru a primi sprijin financiar din partea Comisiei Europene, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, care a punctat necesitatea orientarii spre.

INFOGRAFIE Cum vor primi agricultorii romani despagubiri pentru embargoul rus

Producatorii romani de legume si fructe afectati de embargoul rus asupra importurilor de produse alimentare din Uniunea Europeana, Norvegia, SUA, Canada si Australia vor putea primi despagubiri din fondul de 125 de milioane de euro constituit de catre autoritatile de la Bruxelles.

Dacian Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, intr-un interviu.

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, subliniind necesitatea.

Cum pot cere despagubiri fermierii afectati de embargoul rusesc

Agricultorii, persoane fizice, trebuie sa se adreseze organizatiilor de producatori, organizatii care vor solicita Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura APIA sa vina si sa constate despre ce cantitati de marfa este vorba.

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE. Acesta va fi acordat in functie de nevoi

Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul european pentru Agricultura Dacian Ciolos, citat de Mediafax.

Embargoul rusesc asupra produselor agroalimentare din UE va avea un impact redus asupra pietei europene

Embargoul rusesc asupra produselor agroalimentare provenind din Uniunea Europeana UE) va avea un impact mai degraba redus asupra pietei europene, considera ministrul german al Agriculturii, Christian Schmidt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )