Libnet.ro
UNICEF

12:00

INFOGRAFIE Cum vor primi agricultorii romani despagubiri pentru embargoul rus

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Cum vor primi agricultorii romani despagubiri pentru embargoul rus

Producatorii romani de legume si fructe afectati de embargoul rus asupra importurilor de produse alimentare din Uniunea Europeana, Norvegia, SUA, Canada si Australia vor putea primi despagubiri din fondul de 125 de milioane de euro constituit de catre autoritatile de la Bruxelles. continuă pe Adevărul

Ciolos: Producatorii afectati de embargoul impus pe piata din Rusia vor primi ajutor de la Uniunea Europeana

Producatorii de fructe si legume din Uniunea Europeana, afectati de embargoul impus de Moscova pe piata din Rusia, vor primi sprijin financiar daca au ramas cu marfa nevanduta. Comisia Europeana pune la.

Lider separatist: Doi romani lupta pentru insurgentii din estul Ucrainei

Doi romani, precum si turci, sarbi, italieni si germani lupta alaturi de separatistii pro-rusi din estul Ucrainei impotriva armatei ucrainene, a declarat ieri auto-proclamatul premier al asa-zisei republici de la Donetk Aleksandr Zaharcenko, informeaza BBC.

Doi romani lupta pentru separatisti in estul Ucrainei, afirma premierul de la Donetk (VIDEO)

Doi romani, dar si turci, sarbi, italieni si germani lupta alaturi de voluntari rusi in estul Ucrainei impotriva fortelor ucrainene, a declarat sambata premierul republicii de la Donetk Aleksandr .

Doi romani lupta pentru separatistii prorusi in estul Ucrainei

Doi romani, dar si turci, sarbi, italieni si germani lupta alaturi de voluntari rusi in estul Ucrainei impotriva fortelor ucrainene, a declarat sambata premierul republicii de la Donetk Aleksandr Zaharcenko.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )