Libnet.ro
UNICEF

17:30

Festival de glume si ironii in online, dupa ce un expert in sanatate publica a fost invadat de gandaci, in studioul Digi24 (FOTO)

B1 B1,
Festival de glume si ironii in online, dupa ce un expert in sanatate publica a fost invadat de gandaci, in studioul Digi24 (FOTO)

E festival de glume si ironii in online, dupa ce au inceput sa circule imagini cu un gandac de bucatarie plimbandu-se relaxat pe o invitata a postului Digi24. Ioana Stancele, expert in sanatate publica,. continuă pe B1

600 de militari ai M.Ap.N. vor veni in sprijinul Directiilor de Sanatate Publica

Ministerul Apararii Nationale pune la dispozitia directiilor de sanatate publica din tara aproximativ 600 de militari pentru a sprijini, in perioada urmatoare, eforturile generale de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Razvan Chereches, specialist in sanatate publica: Transmiterea coronavirusului de pe suprafete este neglijabila

Transmiterea coronavirusului de pe suprafete este neglijabila, aceasta fiind opinia a 3 experti in domeniu - Joseph Allen, Charles Haas si Linsey Marr - arata Razvan Chereches, profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Cea mai mare problema ramane transmiterea prin aer, subliniaza profesorul Razvan Chereches.

MApN: Aproximativ 600 de militari au fost pusi la dispozitia Directiilor de Sanatate Publica pentru a ajuta in anchetele epidemiologice si completarea bazelor de date

Ministerul Apararii Nationale MApN) pune la dispozitia Directiilor de Sanatate Publica aproximativ 600 de militari. Acestia vor ajutaca operatori de call-center, la realizarea anchetelor epidemiologice s.

600 de militari, detasati la Directiile de Sanatate Publica in razboiul cu noul coronavirus

Ministerul Apararii Nationale pune la dispozitia Directiilor de Sanatate Publica din tara aproximativ 600 de militari pentru a sprijini, in perioada urmatoare, eforturile generale de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )