Libnet.ro
UNICEF

21:00

Festivalul Enescu prima zi Coregrafie dirijorala

Adevărul Adevărul,
Festivalul Enescu prima zi Coregrafie dirijorala

A inceput Festivalul Enescu. Cu doua lucrari slagar, cu aplauze frenetice, cu sala plina pina la refuz, cu multi politicieni si cateva huiduieli la intrare, cu multe flori si doi bodyguarzi la scena. Debutul, sub bagheta lui Kristian Jarvi, un dirijor atipic si foarte coregrafic!. continuă pe Adevărul

Ce politicieni au tinut sa inaugureze Festivalul Enescu (FOTOGALERIE)

Orice eveniment cultural de mare amploare poate sa starneasca brusc interesul politicienilor, chiar daca in rstul timpului acestia nu prea calca in sali de concerte, filarmonici sau teatre. Festivalul Enescu a fost un adevarat Eldorado de imagine pentru politicienii care au ajuns duminica seara la Ateneul Roman.

Festivalul Enescu a inceput. Urmeaza trei saptamani de vis. Vezi programul!

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa, scrie mediafax. ro.

incepe Festivalul Enescu: Ce recomand?

Opera nu a lipsit din programul Festivalului Enescu aproape niciodata. inca de la prima editie din 1958, unul dintre punctele de atractie ale programului a fost premiera absoluta in Romania a lui Oedipe de Enescu, recent restituita sonor pe disc Casa Radio, 2012). in ultimele editii ponderea operei in cadrul festivalului a crescut.

Festivalul Enescu. Marile atractii ale celor trei saptamani

Festivalul George Enescu a debutat duminica si, timp de 22 de zile, ii va incanta pe cei care apreciaza muzica clasica cu lucrari ale marelui compozitor roman, interpretate de orchestre recunoscute la nivel .

Sarah Chang: Romania ar trebui sa fie mandra de Festivalul Enescu

Sarah Chang, dirijorul Kristjan Jarvi, contratenorul Max Emanuel Cen269;ic, soprana Jennifer OLoughlin si dirijorul Roman Tiberiu Soare, alaturi de organizatori, parteneri si media au luat parte la o discutie, care a avut loc pe data de 29 august, ce si-a propus sa marcheze deschiderea Festivalului International George Enescu 2015, la care presedintele Klaus Iohannis si anuntat participarea.

Corul Madrigal inaugureaza, duminica, seria Concertelor de la miezul noptii de la Festivalul Enescu

Corul National de Camera Madrigal - Marin Constantin va deschide seria Concertelor de la miezul noptii, din cadrul celei de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu, duminica, de la ora 22. 30, pe scena Ateneului Roman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )