Libnet.ro
UNICEF

08:00

O fetita de 8 ani a murit din cauza leziunilor interne, dupa ce a fost maritata cu forta si obligata sa intretina relatii sexuale

Antena3 Antena3,
O fetita de 8 ani a murit din cauza leziunilor interne, dupa ce a fost maritata cu forta si obligata sa intretina relatii sexuale

O fetita de 8 ani din Yemen a murit, dupa ce a fost maritata cu forta si obligata sa faca sex cu sotul ei, informeaza RTL. be. Rawan a decedat din cauza ranilor interne pe care le-a suferit. Potrivit unei. continuă pe Antena3

Vaslui: Peste 400 de copii nu s-au inscris in clasa a IX-a din cauza saraciei. Fenomenul abandonului scolar risca sa creasca exponential

Peste 400 de copii din judetul Vaslui nu s-au inscris in clasa a IX-a, primul an de liceu, din cauza saraciei, iar fenomenul abandonului scolar risca sa creasca exponential din acelasi motiv, scrie Monitorul de Vaslui. La inceputul acestui an scolar, datoriile catre transportatori pentru abonamentele elevilor sunt de 34 miliarde lei vechi, iar fara plata acestor restante, multi tineri nu isi vor mai putea continua studiile. Multi copii, desi dispun de sustinerea materiala a familiei, fac zeci de kilometri pe jos pentru a ajunge la scoala. Numai in judetul Vaslui exista un deficit de cel putin 30 de microbuze scolare, potrivit sursei citate.

Proba costumelor de baie, eliminata de la Miss World 2013 din cauza ostilitatii manifestate de musulmanii radicali

Proba costumelor de baie a fost scoasa din cadrul consursului de frumusete Miss World 2013 ce se va tine in Indonezia, din cauza ostilitatii musulmanilor raadicali din aceasta tara, relateaza LExpress.

G20: Redresarea economica va fi slaba din cauza riscurilor din tarile emergente

Sefii de state si de guverne din G20 au avertizat, la incheierea summitului de la Sankt Petersburg, ca redresarea economiei mondiale va fi slaba din cauza riscurilor legate mai ales de economiile emergente, iar bancile centrale s-au angajat din acest motiv sa modifice politicile monetare cu precautie.

G20: Redresarea economica va fi slaba din cauza riscurilor din tarile emergente

Sefii de state si de guverne din G20 au avertizat la incheierea summitului de la Sankt Petersburg ca redresarea economiei mondiale va fi slaba din cauza riscurilor legate mai ales de economiile emergente, iar bancile centrale s-au angajat din acest motiv sa modifice politicile monetare cu precautie. Bancile centrale au raspuns apelurilor statelor emergente, ale caror monede s-au depreciat puternic in acest an din cauza temerilor legate de impactul planului Rezervei Federale Fed) a Statelor Unite de a restrange in acest an masurile de stimulare a economiei americane, transmite AFP, conform Mediafax.

Amicalul jucat de Petrolul Ploiesti cu Ludogoret, suspendat din cauza violentelor din teren si de la vestiare

Amicalul disputat vineri seara de Petrolul Ploiesti cu formatia bulgara Ludogoret Razgrad a fost suspendat, dupa prima repriza, din cauza violentelor de pe teren si de la vestiare. Incidentele au inceput spre.

Amical dintre Petrolul Ploiesti si Ludogoret suspendat din cauza violentelor din teren si de la vestiare

Un meci amical al echipei Petrolul Ploiesti cu formatia bulgara Ludogoret Razgrad, la care evolueaza Cosmin Moti, a fost suspendat, vineri, dupa prima repriza, din cauza violentelor de pe teren si de la vestiare, informeaza site-ul oficial al clubului prahovean, potrivit Mediafax.

MECI SUSPENDAT din cauza violentelor unor suporteri. Vezi ce s-a intamplat.

Meciul amical dintre echipele Petrolul Ploiesti si Ludogoret Razgrad din Bulgaria, la care evolueaza Cosmin Moti, a fost suspendat, vineri, dupa prima repriza, din cauza violentelor de pe teren si de la vestiare, informeaza site-ul oficial al clubului prahovean, informeaza Mediafax. Incidentele au inceput spre finalul primei reprize a meciului de la Razgrad. In minutul 43, dupa un duel intre Camara si Moti, a izbucnit o altercatie intre jucatorii celor doua echipe, trei fotbalisti fiind .

Sorin Oprescu: Legea este ambigua din cauza ipocrizei politicienilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri ca legislatia privind eutanasierea cainilor maidanezi este ambigua din cauza ipocrizei politicienilor. Am facut ceea ce a ordonat legea. Asteptam ca Parlamentul sa ia o decizie imediata, a declarat Sorin Oprescu. Primarul general, a anuntat, miercuri, ca municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea cainilor vagabonzi. Sorin Oprescu vrea ca referendumul sa fie organizat in data de 6 octombrie, iar pana .

FILMUL carnagiului de la Iasi. 11 oameni au murit intr-o secunda din cauza inconstientei soferului. A IGNORAT semnele rutiere

11 oameni, intre care 2 copii, au murit in urma unui teribil accident petrecut in Iasi. Victimele erau intr-o masina cu sapte locuri care a fost spulberata de un tren pentru ca soferul a ignorat semnele.

Un turist ungur a murit in Masivul Bucegi, cel mai probabil din cauza unui infarct

Salvamontistii au fost solicitati, sambata dupa-amiaza, sa coboare trupul neinsufletit al unui turist ungur care a decedat la Varful Omu din Masivul Bucegi. Barbatul a decedat pe munte, cel mai probabil din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )