Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un turist ungur a murit in Masivul Bucegi, cel mai probabil din cauza unui infarct

B1 B1,
Un turist ungur a murit in Masivul Bucegi, cel mai probabil din cauza unui infarct

Salvamontistii au fost solicitati, sambata dupa-amiaza, sa coboare trupul neinsufletit al unui turist ungur care a decedat la Varful Omu din Masivul Bucegi. Barbatul a decedat pe munte, cel mai probabil din. continuă pe B1

Cristina Rus, insarcinata pentru a doua oara: Cel mai probabil voi avea un baietel

Cristina Rus, fosta componenta a trupei Blondy, va deveni mamica pentru a doua oara, fiind insarcinata in 15 saptamani. Artista are sentimentul ca va aduce pe lume tot un baietel.

Prahova: Un turist mort, unul ranit si altul ratacit in Masivul Bucegi

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, in trei cazuri, acestia fiind solicitati pentru coborarea de pe munte a trupului unui turist care a decedat la Varful Omu, dar si pentru recuperarea altor doua persoane, dintre care una ranita in timp ce se afla pe un traseu din Masivul Bucegi, relateaza Agerpres.

Lapovita si vant puternic in masivul Bucegi. Salvamontistii sunt in alerta

Vantul care a suflat cu putere in ultimele doua zile pe Valea Prahovei si in masivul Bucegi i-a pus in alerta pe salvamontistii din Busteni si Sinaia.

Cel mai mare vulcan de pe Terra este cu numai 25% mai mic decat cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar

Botezat Masivul Tamu, nou descoperitul vulcan depaseste cu mult vechiul detinator al recordului de cel mai mare vulcan terestru, Mauna Loa din Hawaii.

SUA: Rata somajului a scazut la 7,3% in august, cel mai redus nivel din decembrie 2008

Rata somajului a scazut neasteptat in SUA, in luna august, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii aproape cinci ani, in conditiile in care economia americana a creat 169. 000 de locuri de munca, ceea ce ar putea atenua temerile privind incetinirea economiei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Economia Ciprului a inregistrat cel mai sever declin de la mijlocul anilor '70

Economia Ciprului a inregistrat in trimestrul al doilea cel mai semnificativ declin anual de la mijlocul anilor '70, conform datelor oficiale publicate astazi, conform BBC.

Real Madrid ramane cel mai bogat club din lume, cu 520 de milioane de euro venituri

Echipa Real Madrid detine titlul de cel mai bogat club de fotbal din lume. Formatia a realizat pentru al doilea an consecutiv venituri de peste 500 milioane euro. Pentru anul fiscal incheiat galacticii au realizat.

Real Madrid ramane cel mai bogat club din lume, cu 520 de milioane de euro venituri

Echipa Real Madrid detine titlul de cel mai bogat club de fotbal din lume. Formatia a realizat pentru al doilea an consecutiv venituri de peste 500 milioane euro. Pentru anul fiscal incheiat galacticii au realizat.

IFA Berlin: Lenovo pariaza pe telefoanele si tabletele ultrasubtiri. Cu ce s-au laudat chinezii la cel mai mare targ de tehnologie din Europa

Lenovo, in prezent cel mai mare producator de PC-uri din lume, a lansat la targul de tehnologie IFA, desfasurat in aceste zile la Berlin smartphone-ul Vibe X, un dispozitiv de 5 inch care cantareste numai 120 de grame si are o grosime de 6,9mm, dar si.

Real Madrid ramane cel mai bogat club din lume: Venituri de peste 500 de milioane de euro.

Gruparea spaniola Real Madrid a realizat pentru al doile an consecutiv venituri de peste 500 milioane euro, fiind totodata si cel mai bogat club din lume. Pentru anul fiscal incheiat galacticii au realizat venituri totale de 520,9 milioane de euro, potrivit Mediafax. Real Madrid a incheiat anul fiscal 2012/2013 cu venituri de 520,9 milioane de euro, in crestere cu 1,3 la suta fata de anul precedent, consolidand pentru a doua oara o cifra de afaceri de peste 500 de milioane de euro. Niciun alt .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )