Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai mare vulcan de pe Terra este cu numai 25% mai mic decat cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare vulcan de pe Terra este cu numai 25% mai mic decat cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar

Botezat Masivul Tamu, nou descoperitul vulcan depaseste cu mult vechiul detinator al recordului de cel mai mare vulcan terestru, Mauna Loa din Hawaii. continuă pe Adevărul

Descoperirea care va schimba ISTORIA lumii. Cel mai mare VULCAN, gasit in Oceanul Atlantic. E de dimensiunea Marii Britanii

Cercetatorii Universitatii din Texas au descoperit pe fundul Oceanului Pacific cel mai mare vulcan din lume Tamu Massif. Ca dimensiuni, el poate fi comparat cu Marea Britanie, cu statul New Mexico sau cu muntele.

Descoperirea care va schimba ISTORIA lumii. Cel mai mare VULCAN, gasit in Oceanul Pacific. E de dimensiunea Marii Britanii

Cercetatorii Universitatii din Texas au descoperit pe fundul Oceanului Pacific cel mai mare vulcan din lume Tamu Massif. Ca dimensiuni, el poate fi comparat cu Marea Britanie, cu statul New Mexico sau cu muntele.

IFA Berlin: Lenovo pariaza pe telefoanele si tabletele ultrasubtiri. Cu ce s-au laudat chinezii la cel mai mare targ de tehnologie din Europa

Lenovo, in prezent cel mai mare producator de PC-uri din lume, a lansat la targul de tehnologie IFA, desfasurat in aceste zile la Berlin smartphone-ul Vibe X, un dispozitiv de 5 inch care cantareste numai 120 de grame si are o grosime de 6,9mm, dar si.

Cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania aniverseaza 4 ani de la infiintare!

Daca iubesti ceasurile dar nu ai niciodata timp sa mergi prin magazine sa iti cauti unul pe indelete, WatchShop. ro iti ofera posibilitatea sa iti comanzi unul online.

Sothebys scoate la licitatie cel mai mare briliant din lume

Briliantul pretinde la un record mondial absolut Casa Sothebys spera sa obtina in jur de 35 de milioane de dolari la licitatia care va fi organizata la Hong Kong in 7 octombrie anul curent. Casa de licitatii.

Valcea: Cel mai mare tezaur de monede de argint otomane, descoperit la Golesti

Un tezaur de 50 de kilograme de monede de argint otomane, de la inceputul secolului al XV-lea, a fost descoperit in comuna Golesti, judetul Valcea, de catre un localnic. Acesta a alertat imediat autoritatile,.

Primul OLED TV Ultra HD mai mare de 55 de inci vine de la LG [+VIDEO]

Fara prea multe surle si trambite, LG a avut timp la IFA sa mai obtina un superlativ absolut cu cel mai mare OLED TV Ultra HD curbat din lume. Desi este greu sa mai tina cineva evidenta referitor la cine a facut cel mai mare LCD Ultra HD, cel mai mare OLED TV, cel mai mare TV curbat sau cel mai mare OLED TV 4K, in final, din aceasta competitie pentru superlative absolute, LG s-ar putea sa iasa in fata.

Cea mai mare victorie obtinuta de Romania in fata Ungariei

Succesul obtinut de Romania, vineri seara, in fata Ungariei, scor 3-0 pe Arena Nationala, este cel mai mare din istoria confruntarilor directe, informeaza FRF. ro Vedeti mai jos cum arata statistica dupa Romania-Ungaria.

Cel mai mare festival de comedie din Europa, Comedy Cluj: 10 zile, peste 100 de filme din 35 de tari

La Cluj va avea loc, intre 11 si 20 octombrie, a cincea editie aFestivalului International de Film Comedy Cluj, cea mai cel mai mare festival tematic dedicat filmului de comedie din Europa,.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )