Libnet.ro
UNICEF

17:00

Descoperirea care va schimba ISTORIA lumii. Cel mai mare VULCAN, gasit in Oceanul Pacific. E de dimensiunea Marii Britanii

Antena3 Antena3,
Descoperirea care va schimba ISTORIA lumii. Cel mai mare VULCAN, gasit in Oceanul Pacific. E de dimensiunea Marii Britanii

Cercetatorii Universitatii din Texas au descoperit pe fundul Oceanului Pacific cel mai mare vulcan din lume Tamu Massif. Ca dimensiuni, el poate fi comparat cu Marea Britanie, cu statul New Mexico sau cu muntele. continuă pe Antena3

Descoperirea care va schimba ISTORIA lumii. Cel mai mare VULCAN, gasit in Oceanul Atlantic. E de dimensiunea Marii Britanii

Cercetatorii Universitatii din Texas au descoperit pe fundul Oceanului Pacific cel mai mare vulcan din lume Tamu Massif. Ca dimensiuni, el poate fi comparat cu Marea Britanie, cu statul New Mexico sau cu muntele.

IFA Berlin: Lenovo pariaza pe telefoanele si tabletele ultrasubtiri. Cu ce s-au laudat chinezii la cel mai mare targ de tehnologie din Europa

Lenovo, in prezent cel mai mare producator de PC-uri din lume, a lansat la targul de tehnologie IFA, desfasurat in aceste zile la Berlin smartphone-ul Vibe X, un dispozitiv de 5 inch care cantareste numai 120 de grame si are o grosime de 6,9mm, dar si.

Studiul care arata cine are cea mai mare nevoie de un credit imediat

Tinerii cu varste intre 18 si 34 de ani au cea mai mare nevoie de un credit imediat, iar persoanele din segmentul de varsta 35-50 de ani isi doresc cel mai mult un imprumut in general, potrivit datelor BCR Banca pentru Locuinte.

Sothebys scoate la licitatie cel mai mare briliant din lume

Briliantul pretinde la un record mondial absolut Casa Sothebys spera sa obtina in jur de 35 de milioane de dolari la licitatia care va fi organizata la Hong Kong in 7 octombrie anul curent. Casa de licitatii.

Cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania aniverseaza 4 ani de la infiintare!

Daca iubesti ceasurile dar nu ai niciodata timp sa mergi prin magazine sa iti cauti unul pe indelete, WatchShop. ro iti ofera posibilitatea sa iti comanzi unul online.

Valcea: Cel mai mare tezaur de monede de argint otomane, descoperit la Golesti

Un tezaur de 50 de kilograme de monede de argint otomane, de la inceputul secolului al XV-lea, a fost descoperit in comuna Golesti, judetul Valcea, de catre un localnic. Acesta a alertat imediat autoritatile,.

Cel mai mare festival de comedie din Europa, Comedy Cluj: 10 zile, peste 100 de filme din 35 de tari

La Cluj va avea loc, intre 11 si 20 octombrie, a cincea editie aFestivalului International de Film Comedy Cluj, cea mai cel mai mare festival tematic dedicat filmului de comedie din Europa,.

Real Madrid sfideaza criza cu cel mai costisitor transfer din istorie

Gareth Bale a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, Real Madrid sfidand, din nou, criza economica mondiala.

Mii de bulgari s-au strans in cel mai amplu protest antiguvernamental din ultima luna

Mii de bulgari s-au strans, miercuri seara, in fata parlamentului de la Sofia in cel mai amplu protest din ultima luna impotriva guvernului socialistului Plamen Oresarski, relateaza Agerpres. In cea de a 83-a zi de proteste, numarul manifestantilor a fost mult mai mare fata de cel din luna august.

Andrei Chiliman: Pe langa referendum, propun colegilor eutanasierea imediata a cainilor agresivi. / Cristian Popescu Piedone: Este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat joi ca, pe langa referendum, va propune colegilor sa solicite Guvernului modificarea OUG 155/2001, iar cainii agresivi sa fie pe lista animalelor care trebuie eutanasiate imediat. De asemenea, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi, dupa intalnirea cu Sorin Oprescu si primarii de sector, ca este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )