Libnet.ro
UNICEF

19:30

Primul OLED TV Ultra HD mai mare de 55 de inci vine de la LG [+VIDEO]

Playtech Playtech,
Primul OLED TV Ultra HD mai mare de 55 de inci vine de la LG [+VIDEO]

Fara prea multe surle si trambite, LG a avut timp la IFA sa mai obtina un superlativ absolut cu cel mai mare OLED TV Ultra HD curbat din lume. Desi este greu sa mai tina cineva evidenta referitor la cine a facut cel mai mare LCD Ultra HD, cel mai mare OLED TV, cel mai mare TV curbat sau cel mai mare OLED TV 4K, in final, din aceasta competitie pentru superlative absolute, LG s-ar putea sa iasa in fata. continuă pe Playtech

Descoperirea care va schimba ISTORIA lumii. Cel mai mare VULCAN, gasit in Oceanul Atlantic. E de dimensiunea Marii Britanii

Cercetatorii Universitatii din Texas au descoperit pe fundul Oceanului Pacific cel mai mare vulcan din lume Tamu Massif. Ca dimensiuni, el poate fi comparat cu Marea Britanie, cu statul New Mexico sau cu muntele.

Descoperirea care va schimba ISTORIA lumii. Cel mai mare VULCAN, gasit in Oceanul Pacific. E de dimensiunea Marii Britanii

Cercetatorii Universitatii din Texas au descoperit pe fundul Oceanului Pacific cel mai mare vulcan din lume Tamu Massif. Ca dimensiuni, el poate fi comparat cu Marea Britanie, cu statul New Mexico sau cu muntele.

Cea mai mare despagubire platita de Omniasig in primul semestru pentru o polita RCA a fost de 2,2 milioane de lei

Omniasig Vienna Insurance a platit in primele sase luni ale acestui an despagubiri totale de 110,29 milioane de euro pentru asigurari obligatorii RCA, cea mai mare despagubire ridicandu-se la 2,2 milioane de lei.

Cel mai mare vulcan de pe Terra este cu numai 25% mai mic decat cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar

Botezat Masivul Tamu, nou descoperitul vulcan depaseste cu mult vechiul detinator al recordului de cel mai mare vulcan terestru, Mauna Loa din Hawaii.

Blejnar: Cea mai mare evaziune fiscala se face cu bunurile de consum imediat

Sorin Blejnar, fost sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat ca cea mai mare evaziune fiscala se face peste tot in Europa cu bunurile de consum imediat, transmite Realitatea. net.

Cea mai mare victorie obtinuta de Romania in fata Ungariei

Succesul obtinut de Romania, vineri seara, in fata Ungariei, scor 3-0 pe Arena Nationala, este cel mai mare din istoria confruntarilor directe, informeaza FRF. ro Vedeti mai jos cum arata statistica dupa Romania-Ungaria.

IFA Berlin: Lenovo pariaza pe telefoanele si tabletele ultrasubtiri. Cu ce s-au laudat chinezii la cel mai mare targ de tehnologie din Europa

Lenovo, in prezent cel mai mare producator de PC-uri din lume, a lansat la targul de tehnologie IFA, desfasurat in aceste zile la Berlin smartphone-ul Vibe X, un dispozitiv de 5 inch care cantareste numai 120 de grame si are o grosime de 6,9mm, dar si.

Studiul care arata cine are cea mai mare nevoie de un credit imediat

Tinerii cu varste intre 18 si 34 de ani au cea mai mare nevoie de un credit imediat, iar persoanele din segmentul de varsta 35-50 de ani isi doresc cel mai mult un imprumut in general, potrivit datelor BCR Banca pentru Locuinte.

Andrei Chiliman: Pe langa referendum, propun colegilor eutanasierea imediata a cainilor agresivi. / Cristian Popescu Piedone: Este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat joi ca, pe langa referendum, va propune colegilor sa solicite Guvernului modificarea OUG 155/2001, iar cainii agresivi sa fie pe lista animalelor care trebuie eutanasiate imediat. De asemenea, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi, dupa intalnirea cu Sorin Oprescu si primarii de sector, ca este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati.

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )