Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fetita de cinci ani din Fagaras, disparuta de doua zile.

România Liberă România Liberă,
Fetita de cinci ani din Fagaras, disparuta de doua zile.

O fetita de 5 ani a disparut, de doua zile, intr-un sat de langa Fagaras, conform B1 TV, care citeaza Monitorul Expres. Copila este cautata de aproape 100 de jandarmi si politisti, carora li s-au alaturat si alti sateni din zona. Ei spun ca nu exista nici o urma despre fetita disparuta. Ipoteza anchetatorilor este ca aceasta ori s-a ratacit si a fost rapita, ori a fost atacata de animalele salbatice. Fetita, care este originara din satul Malinis, s-a dus cu sora ei, in varsta de sase ani, si . continuă pe România Liberă

UPDATE. Fetita de cinci ani din Fagaras, disparuta de doua zile.

O fetita de cinci ani a disparut, de doua zile, intr-un sat de langa Fagaras, informeaza Mediafax. Fetita de cinci ani cautata de politisti si jandarmi este din localitatea brasoveana Malinis, de langa Fagaras. Ea a disparut de pe o banca din fata portii unui satean, unde fusese lasata de unchiul sau, care vindea maturi si cersea din poarta in poarta. O echipa de politisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane a plecat, joi, in judetul Brasov pentru a sprijini .

O fetita de 5 ani a disparut fara urma

Peste100 de politisti si jandarmi, dar si oamenii din satul Sebes o cauta fara incetare pe fetita de cinci ani care nu a mai fost vazuta de doua zile.

Cetatean maghiar membru in Noua Garda Ungara, indezirabil cinci ani.

Un membru al organizatiei Noua Garda Ungara, Mikola Bela, a fost declarat indezirabil in Romania pentru cinci ani, potrivit unei decizii luate joi de Curtea de Apel Bucuresti, relateaza Mediafax. Hotararea luata de Curtea de Apel Bucuresti, care devine executorie imediat, poate fi insa contestata la instanta suprema, in termen de 10 zile. Mikola Bela este unul dintre cei patru cetateni ungari care au primit interdictie de a intra in Romania timp de un an, dupa cum a anuntat, in 17 martie, .

Otelul se vinde! Adamescu vrea sa scape de echipa cat mai repede: in doua zile veti afla numele noului proprietar

Dan Adamescu, unul dintre cei mai bogati romani, s-a inteles cu un om de afaceri in privinta vanzarii echipei de fotbal Otelul Galati. Numele noului patron al fostei campioane a Romaniei urmeaza sa fie aflat in urmatoarele doua zile.

Magazinul Hornbach din Brasov a avut 4 milioane de vizitatori in cei cinci ani de existenta

In cei cinci ani de existenta ai magazinului Hornbach din Brasov, patru milioane de vizitatori au trecut pragul acestuia, cosul de cumparaturi avand o valoare medie de 160 de lei in cursul anului 2013, sustine Ovidiu Ifrim, directorul magazinului din Brasov.

Finantele au imprumutat 400 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat ieri 400 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta in cinci ani, exact cat si-a propus, la un randament de 4,94%, in scadere fata de cel acceptat la precedenta licitatie pentru aceeasi emisiune, din februarie.

MFP a imprumutat 400 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 400 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta la cinci ani, exact cat si-a propus, la un randament de 4,94%, in scadere fata de cel acceptat la precedenta licitatie pentru aceeasi emisiune, din februarie.

Radisson, cel mai mare hotel de cinci stele din tara, a trecut pe profit

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din datele comunicate Bursei, citate de Mediafax.

O cladire de o suta de ani din centrul Bucurestiului va rezista si unui cutremur de 9,2 grade

O cladire de o suta de ani din centrul Bucurestiului rezista la un cutremur de peste 9 grade Richter. Este vorba despre fostul sediu al Primariei Capitalei, care a fost dotat cu un sistem performant de siguranta.

Galati: O fetita de trei ani a murit dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei rude

O fetita de trei ani din comuna Draguseni, judetul Galati, a murit, marti seara, dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei matusi, potrivit Mediafax. Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Conform primarului comunei Draguseni, Iancu Muntianu, fetita de trei ani provenea dintr-o familie dezorganizata, fiind crescuta doar de tata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )