Libnet.ro
UNICEF

20:00

Galati: O fetita de trei ani a murit dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei rude

Hotnews Hotnews,
 Galati: O fetita de trei ani a murit dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei rude

O fetita de trei ani din comuna Draguseni, judetul Galati, a murit, marti seara, dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei matusi, potrivit Mediafax. Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Conform primarului comunei Draguseni, Iancu Muntianu, fetita de trei ani provenea dintr-o familie dezorganizata, fiind crescuta doar de tata. continuă pe Hotnews

O fetita de trei ani dintr-o comuna din Galati a fost sfasiata de cainele unei vecine

Desi medicii de pe ambulanta au ajuns destul de repde la locul tragediei, nu au mai putut face nimic pentru biata fetita. Trupul neinsufletit a fost dus la morga Spitalului din Targu Bujor pentru necropsie.

Galati: O fetita de trei ani a fost ucisa de caini in localitatea Draguseni

O fetita in varsta de trei ani a fost mutilata si ucisa de caini, miercuri dimineata, in Draguseni, judetul Galati, relateaza B1 TV. Micuta a fost muscata de peste 10 ori, prezentand plagi la.

Interlop din Iasi, condamnat la trei ani de inchisoare, dupa ce a injunghiat patru agenti de paza (VIDEO)

Un interlop din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, dupa ce a injunghiat patru agenti de paza intr-un club de fite. Alaturi de el, a fost trimis dupa gratii timp de un an si prietenul.

O botosaneanca a fost atacata cu bestialitate de un adolescent. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori in fata propriilor copii

Femeia de 37 de ani din localitatea botosaneana Tudora a fost injunghiata de un adolescent de 16 ani fiindca i-a luat apararea fiului mai mic. Atacul s-a produs sub ochii neputinciosi a-i fiului de numai 12 ani si a fetitei de 9 ani care se afla impreuna cu ea. Femeia a fust dusa de urgenta la spital.

Rusia: 14 persoane au murit dupa ce au consumat alcool contrafacut

Un numar de 14 persoane dintr-un sat din Extremul Orient rus au murit, iar alte 11 au fost spitalizate dupa ce s-au intoxicat cu alcool contrafacut, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP. Potrivit Irinei.

Accident rutier in Bucuresti: Trei persoane, ranite dupa ce masina condusa de o tanara a intrat intr-un taxi

O tanara de 27 de ani a provocat un accident rutier, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a trecut pe rosu la intersectia Strada Polona - Sos. Stefan cel Mare din Capitala, unde a intrat intr-un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )