Libnet.ro
UNICEF

22:00

Galati: O fetita de trei ani a fost ucisa de caini in localitatea Draguseni

B1 B1,
Galati: O fetita de trei ani a fost ucisa de caini in localitatea Draguseni

O fetita in varsta de trei ani a fost mutilata si ucisa de caini, miercuri dimineata, in Draguseni, judetul Galati, relateaza B1 TV. Micuta a fost muscata de peste 10 ori, prezentand plagi la. continuă pe B1

Galati: O fetita de trei ani a murit dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei rude

O fetita de trei ani din comuna Draguseni, judetul Galati, a murit, marti seara, dupa ce a fost atacata de cainii din gospodaria unei matusi, potrivit Mediafax. Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Conform primarului comunei Draguseni, Iancu Muntianu, fetita de trei ani provenea dintr-o familie dezorganizata, fiind crescuta doar de tata.

Galati: O fetita a fost ucisa de caini in localitatea Draguseni

O fetita in varsta de trei ani a fost mutilata si ucisa de caini, miercuri dimineata, in Draguseni, judetul Galati, relateaza B1 TV. Micuta a fost muscata de peste 10 ori, prezentand plagi la.

O fetita de trei ani dintr-o comuna din Galati a fost sfasiata de cainele unei vecine

Desi medicii de pe ambulanta au ajuns destul de repde la locul tragediei, nu au mai putut face nimic pentru biata fetita. Trupul neinsufletit a fost dus la morga Spitalului din Targu Bujor pentru necropsie.

Interlop din Iasi, condamnat la trei ani de inchisoare, dupa ce a injunghiat patru agenti de paza (VIDEO)

Un interlop din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, dupa ce a injunghiat patru agenti de paza intr-un club de fite. Alaturi de el, a fost trimis dupa gratii timp de un an si prietenul.

Fetita de 3 ani, OMORATA de caini. Medicii SMURD, traumatizati de ce au gasit la locul tragediei

Caz socant in Galati. O copila de numai 3 ani a fost omorata de caini. Se pare ca nu este vorba despre caini maidanezi, ci despre animale care se aflau in apropierea gospodariei. Copilul prezenta muscaturi.

Crima in comuna Voicesti. O femeie cu cetatenie suedeza a fost ucisa de nepoata

Victima avea 77 de ani si se stabilise in comuna valceana Voicesti de curand, dupa ce ani buni a fost plecata in Suedia. Femeia a murit asfixiata dupa ce nepoata i-a pus o perna pe fata.

Crima in comuna Voicesti. O batrana a fost ucisa de nepoata venita din Suedia pentru a-si petrece concediul cu familia

Victima avea 77 de ani si locuia in comuna valceana Voicesti. Femeia a murit asfixiata dupa ce nepoata i-a pus o perna pe fata. Cea care a comis crima este stabilita de ani buni in Peninsula Scandinavica si are cetatenie suedeza.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )