Libnet.ro
UNICEF

21:30

O fetita de trei ani din Vaslui a murit electrocutata

B1 B1,
O fetita de trei ani din Vaslui a murit electrocutata

O fetita de trei ani din judetul Vaslui a murit electrocutata, duminica seara, dupa ce a atins cu mana un cablu electric tras de tatal sau in spatele casei pentru a lumina zona in care construia un beci,. continuă pe B1

O fetita din Vaslui a murit electrocutata, dupa ce a atins un fir de curent in timp de se juca nesupravegheata in curte

Cateva secunde de neatentie au fost de ajuns, duminica seara, pentru ca o fetita de trei ani, care se juca nesupravegheata la cativa metri de parintii sai, sa atinga un cablu de inalta tensiune. Curiozitatea i-a fost fatala, copilul murind pe loc.

Lectie de devotament: o fetita si-a dus in spate la scoala prietena paralizata, vreme de trei ani

Povestea unei fetite de 13 ani din provincia chineza Huan emotioneaza o lume intreaga. Ea si-a carat in spate pana la scoala si inapoi, timp de trei ani, prietena paralizata a carei familie nu si-a permis sa-i cumpere un scaun cu rotile.

Siemens a investit 4,5 milioane de euro intr-un centru IT la Cluj-Napoca si vrea sa angajeze peste 200 de persoane in urmatorii trei ani

Siemens a investit 4,5 milioane de euro intr-un nou centru de cercetare si dezvoltare in Romania, la Cluj-Napoca, care va opera sub brandul companiei subsidiare Evosoft si unde intentioneaza sa angajeze peste 200 de persoane in urmatorii trei ani.

Siemens va angaja peste 200 de persoane in noul centru R and D din Cluj-Napoca

Siemens, una dintre cele mai importante companii de inginerie electrica din lume, isi extinde prezenta pe piata din Romania prin inaugurarea unui nou centru R and D unde va angaja 210 persoane in urmatorii trei ani, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )