Libnet.ro
UNICEF

00:08

Fiica Iuliei Timosenko a fost primita la Cotroceni de catre Traian Basescu: Presedintele si-a transmis solidaritatea pentru partidul mamei mele

Hotnews Hotnews,
Fiica Iuliei Timosenko a fost primita la Cotroceni de catre Traian Basescu: Presedintele si-a transmis solidaritatea pentru partidul mamei mele

Traian Basescu a avut o intrevedere la Palatul Cotroceni cu fiica Iuliei Timosenko, Evghenia Timosenko. Aceasta a declarat ca este foarte recunoscatoare pentru ospitalitate si a afirmat ca presedintele Romaniei si-a declarat sprijinul pentru partidul mamei sale, aflat acum in opozitie, cu doar doua saptamani inainte de alegerile parlamentare din 28 octombrie din Ucraina. continuă pe Hotnews

CONGRES PPE la Bucuresti. Fiica Iuliei Timosenko a sosit la Congres. ...

Evghenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei Iulia Timosenko, a fost intampinata, miercuri, la Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul PPE, de fiica presedintelui Traian Basescu, europarlamentarul PDL Elena Basescu, informeaza Mediafax. Elena Basescu a condus-o pe Evghenia Timosenko spre sala in care se tine Congresul PPE. Inainte de a ajunge in acea sala, fiica Iuliei Timosenko a fost salutata si de catre presedintele PDL, Vasile Blaga. Evghenia Timosenko a .

Fiica Iuliei Timosenko ii va face o vizita, miercuri, presedintelui Traian Basescu, la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, vizita Evgheniei Timosenko, fiica fostului premier ucrainean, Iulia Timosenko, condamnata in 2011 la sapte ani de inchisoare pentru abuz de.

Basescu ii transmite solidaritatea sa Iuliei Timosenko, prin fiica acesteia.

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, miercuri, fostului premier al Ucrainei Iulia Timosenko, prin intermediul fiicei acesteia, Evghenia Timosenko, cu care a avut discutii la Cotroceni, suportul sau total si aprecierea pentru lupta politicianului ucrainean pentru democratie, potrivit Mediafax. Transmiteti mamei dumneavoastra sincera mea solidaritate, a aratat seful statului. El a primit-o, miercuri, la Cotroceni, pe Evghenia Timosenko. Evghenia Timosenko fusese intampinata anterior, la .

Basescu ii transmite suportul total Iuliei Timosenko, prin fiica acesteia

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat miercuri suportul total fata de fostul premier al Ucrainei, Iulia Timosenko, transmitandu-i sincera sa solidaritate, cu prilejul intrevederii pe care a avut-o la.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Mariano Rajoy si cu fiica Iuliei Tymoshenko

Presedintele Traian Basescu se intalneste miercuri, la Cotroceni, cu vicecancelarul Austriei, Michael Spindelegger, cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy si cu Yevgenia Tymoshenko, fiica fostului premier ucrainean, informeazaAdministratia Prezidentiala. Dupa-amiaza, presedintele va participa, in calitate de invitat, la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti.

Care a fost subiectul intrevederii lui Traian Basescu cu Angela Merkel dupa Congres

Presedintele Traian Basescu i-a multumit cancelarului Angela Merkel pentru angajamentul in favoarea valorilor europene si standardele democratice din perioada crizei politice din Romania, el cerandu-i si sprijin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )