Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fiica lui Adi Minune ataca si X Factor. Ce spune despre participarea la emisiunea de la Antena 1

Playtech Playtech,
Fiica lui Adi Minune ataca si X Factor. Ce spune despre participarea la emisiunea de la Antena 1

Nimic nu o poate opri pe Adriana Simionescu! Tanara, dupa participarea la Vocea Romaniei, se gandeste la X Factor. Ce spune fiica lui Adi Minune despre show-ul acesta de muzica? Adriana Simionescu, despre participarea la X Factor Adriana Simionescu a trecut peste o infrangere cu capul sus. Dupa ce a parasit Vocea Romaniei chiar cu . continuă pe Playtech

Adi Minune si-a cumparat un super bolid! Ce mesaj a transmis cand si-a prezentat noua achizitie

Adi Minune, pe numele de botez Adrian Simionescu, este unul din cei mai importanti cantareti de manele din Romania. Si pentru ca se respecta, la finele lui 2019 si-a fcaut un cadou de cateva zeci de mii de euro. Adi Minune si-a cumparat un super bolid! Daca in 2013, Adi Minune avea un pe .

CE AROGANTA! Adi Minune SI-A LUAT O NOUA MASINA! Cu asta A RUPT GURA TARGULUI (FOTO)

Adi Minune a socat pe toata lumea! DESPART IRE DUREROASA iN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! BURSUCU NU S-A MAI OPRIT DIN PLANS. VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET GALERIE FOTO) Manelistul a publicat pe.

Cristina Siscanu rupe tacerea, dupa ce s-a intors in Romania. Ce spune despre eliminarea de la Survivor Romania

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania, dupa ce colegi au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Revenita in tara, sotia lui Madalin Ionescu, care a facut parte din echipa Faimosilor, a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana, facand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )