Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fiica presedintelui a gasit o metoda prin care ascunde de ochii lumii veniturile pe care le incaseaza

Antena3 Antena3,
Fiica presedintelui a gasit o metoda prin care ascunde de ochii lumii veniturile pe care le incaseaza

Fiica presedintelui, Ioana Basescu, a gasit o metoda sa ascunda de ochii lumii veniturile pe care le incaseaza. Desi castiga zeci de mii de euro din contracte, fiica cea mare a sefului statului depune la. continuă pe Antena3

VIDEO Google a demarat un proiect prin care smartphone-urile pot crea harti 3D in timp real

Google a anuntat un nou proiect de cercetare numit Tango prin care smartphone-uri echipate cu procesor puternic si cu diversi senzori de profunzime pot fi folosite pentru a crea harti 3D in locurile unde tehnicile traditionale de cartografiere sunt ineficiente. Compania spune ca tehnologia permite crearea unor harti ale interioarelor cladirilor si poate fi extrem de utila si celor cu deficiente de vedere.

Presedintele Parlamentului de Kiev a semnat rezolutia prin care se interzice utilizarea munitiei.

Presedintele Verhovna Rada Parlament) Volodimir Ribak a semnat o rezolutie parlamentara care condamna violenta in tara si interzice o operatiune antiterorista declansata joi seara, relateaza agentia Interfax-Ukraine in pagina electronica, anunta Mediafax. Rezolutia Verhovna Rada care condamna utilizarea violentei a fost semnata de catre presedintele Parlamentului, a declarat Volodimir Ribak intr-o sesiune, vineri. Anterior s-a anuntat ca Parlamentul a adoptat joi seara o rezolutie, aproape .

Votul prin care CE aproba exportul micilor romanesti in UE, amanat pana in iulie

Comitetul permanent pentru lantul alimentar si sanatatea animala condus de Comisia Europeana a amanat, joi, votul privind exportul mititeilor traditionali romanesti care inclu bicarbonat de sodiu in reteta,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )