Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fiica sefului ANAF, Gelu Stefan Diaconu, este directorul general Uber pe Romania. Compania a fost acuzata de evaziune fiscala in alte state

Adevărul Adevărul,
Fiica sefului ANAF, Gelu Stefan Diaconu, este directorul general Uber pe Romania. Compania a fost acuzata de evaziune fiscala in alte state

Nicoleta Schroeder, fiica lui Gelu Stefan Diaconu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) conduce operatiunile din Romania ale Uber, compania care a bagat spaima in taximetristi, scrie Ziarul Financiar. continuă pe Adevărul

Fiica sefului ANAF este director pe Romania al operatiunilor UBER

Compania americana Uber, cel mai valoros start-up din lume in acest moment, a recrutat-o la inceputul acestui an pentru pozitia de general manager al operatiunilor din Romania pe Nicoleta Schroeder Diaconu), care.

Fiica presedintelui ANAF, manager general al operatiunilor Uber din Romania

Nicoleta Schroeder Diaconu), fiica presedintelui ANAF, a fost numita in functia de manager general al companiei americane Uber, pentru operatiunile din Romania, cel mai valoros start-up din lume in acest.

imbranceli pe holurile ROMATSA intre directorul general si un sindicalist. Stanciu: Un extras din planul de management mi-a fost sustras prin forta. Diaconu: Este de neconceput ce face acest domn (VIDEO)

Tensiunile dintre conducerea ROMATSA si sindicalisti iau amploare. Directorul ROMATSA, Ion Aurel Stanciu a fost filmat in timp ce il imbrancea pe liderul sindical Florin Diaconu, pe holurile institutiei. Potrivit .

Stefan Stan este in doliu. Nu i-a venit sa creada ca a murit

Dimineata asta a fost una groaznica pentru Stefan Stan, vedeta primind o veste mai mult decat ingrozitoare. Mai exact, unul dintre prietenii lui apropiati a pierdut crancena lupta pe care a dus-o in ultimele.

SIF Banat-Crisana are o noua conducere executiva: Fostul ministru de Finante, Bogdan Dragoi, este directorul general al companiei

Dragoi Bogdan-Alexandru a fost numit in functia de director general al SIF Banat-Crisana SIF1). Director general adjunct este Avramoiu Octavian, ambele modificari ale componentei conducerii fiind avizate de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )