Libnet.ro
UNICEF

01:05

imbranceli pe holurile ROMATSA intre directorul general si un sindicalist. Stanciu: Un extras din planul de management mi-a fost sustras prin forta. Diaconu: Este de neconceput ce face acest domn (VIDEO)

B1 B1,
imbranceli pe holurile ROMATSA intre directorul general si un sindicalist. Stanciu: Un extras din planul de management mi-a fost sustras prin forta. Diaconu: Este de neconceput ce face acest domn (VIDEO)

Tensiunile dintre conducerea ROMATSA si sindicalisti iau amploare. Directorul ROMATSA, Ion Aurel Stanciu a fost filmat in timp ce il imbrancea pe liderul sindical Florin Diaconu, pe holurile institutiei. Potrivit . continuă pe B1

Directorul general al ROMATSA, despre faptul ca sindicalistii din aviatie ameninta cu greva generala: Noi suntem deschisi la orice incercare de a gasi o solutie

Directorul general al ROMATSA, Ion Aurel Stanciu, precizeaza ca amenintarile sindicalistilor privind declansarea grevei generalenu sunt intemeiate, iar conducerea regiei este in continuare deschisa negocierilor,.

Compania de Autostrazi sesizeaza CNA si il da in judecata pe jurnalistul Rares Bogdan pentru grave prejudicii de imagine. Directorul general CNADNR cere, in nume personal, daune morale pentru insulte si calomnii

Compania de Drumuri si Autostrazi CNADNR) va depune o sesizare la CNA pe numele jurnalistului Rares Bogdan si va formula impotriva acestuia o actiune in instanta pentru grave prejudicii de imagine in urma afirmatiilor sale neadevarate, nefondate,. totodata, CNADNR mai anunta ca directorul general al Companiei, Narcis Neaga, in nume personal, va actiona in judecata, solicitand daune morale, ca urmare a insultelor si calomniilor la care a fost supus.

Directorul general Petrotel Lukoil Ploiesti, Andrey Bogdanov, aflat sub control judiciar, poate pleca la Moscova. Decizia nu e definitva

Directorul general Petrotel Lukoil Ploiesti, Andrey Bogdanov, cel care a fost trimis in judecata sub control judiciar pentru mai multe fapte penale, va putea sa paraseasca Romania. Acesta se va putea deplasa in.

Scandal pe holurile ROMATSA. Directorul a depus plangere penala pentru talharie

Imagini incredibile au fost surprinse astazi intr-o institutie a statului roman. Directorul Romatsa, Aurel Stanciu, a fost atacat pe holurile cladirii de liderul de sindicat al companiei, care i-a smuls.

SIF Banat-Crisana are o noua conducere executiva: Fostul ministru de Finante, Bogdan Dragoi, este directorul general al companiei

Dragoi Bogdan-Alexandru a fost numit in functia de director general al SIF Banat-Crisana SIF1). Director general adjunct este Avramoiu Octavian, ambele modificari ale componentei conducerii fiind avizate de.

Directorul general al Lukoil nu are voie sa plece la Moscova - decizie definitiva a Curtii de Apel Ploiesti

Curtea de Apel Ploiesti a respins, vineri, solicitarea directorului general al SC Petrotel Lukoil SA, cetateanul rus Andrey Bogdanov, de a parasi Romania pentru a merge la Moscova, decizia fiind definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )