Libnet.ro
UNICEF

10:30

Filme de dragoste. Cele mai interesante povesti pentru seara aceasta

Adevărul Adevărul,
Filme de dragoste. Cele mai interesante povesti pentru seara aceasta

Programul TV de azi anunta cateva filme de dragoste interesante in seara aceasta. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra:. continuă pe Adevărul

Documentare istorice. Cele mai interesante productii de azi

Pasionatii de istorie au pot alege din programul TV cateva documentare istorice destul de interesante. Iata cateva recomandari pentru seara aceasta:.

Unul dintre cele mai folosite medicamente pentru copiii bolnavi de astm, de negasit in farmacii (VIDEO)

Medicamentele ieftine si vitale pentru copiii care sufera de astm nu se gasesc pe piata din Romania. FLIXOTIDE nebules lipseste din farmacii, dar si din depozitele de medicamente de aproape un an, informeaza.

FOTO Muzeu pentru una din cele mai interesante comunitati etnice din Banat: Bulgarii-pavlikeni

In anul 1738, bulgarii-pavlikeni au intemeiat Dudestii Vechi judetul Timis). Centrul cultural al bulgarilor banateni gazduieste si un muzeu.

Care sunt cele mai ieftine oferte pentru creditele imobiliare standard

Creditele ipotecare in lei afisau la jumatatea anului o dobanda efectiva medie de 4,14% pe an, cu 1,5 puncte procentuale sub nivelul din iunie 2014, in timp ce costul mediu la imprumuturile imobiliare acordate.

Specialistii dezvaluie cele mai eficiente metode pentru a adormi mai usor

Sfaturile cercetatorilor privind metodele prin care poti adormi mai repede au fost dintotdeauna controversate si asta se datoreaza faptului ca ei folosesc metode stiintifice pentru a ajunge mai repede pe taramul viselor. Desi par ciudate, sfaturile specialistilor sunt bazate pe cercetari amanuntite.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

Cele mai importante 26 de modificari din noul Cod de procedura fiscala (sinteza)

Incepand de la 1 ianuarie 2016, sanctiunile aplicate in cazul majoritatii contraventiilor se reduc pentru persoanele juridice care nu se incadreaza in categoria contribuabililor mijlocii si mari, la nivelul celor aplicabile persoanelor fizice, potrivit Noului Cod de procedura fiscala, publicat in Monitorul Oficial. Vedeti mai jos o sinteza a principalelor modificari pe care noi le-am considerat a fi cele mai semnificative fata de legislatia curenta.

Cele mai comentate rochii de mireasa ale anului

Sunt femei puternice, frumoase, talentate! Ce au in comun Anda Adam, Anca Bucur Miss World Fitness) si solistele trupei Amadeus: Andreea, Patricia, Bianca si Naomi? Toate au ales rochii Bella Sposa pentru proiecte personale sau profesionale.

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Vara anului 2015 a fost una fantastica pentru lungmetrajele SF si pentru animatii, titluri precum Jurassic World, Avengers: Age of Ultron si Minions ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari.

Afectiuni care pot provoca decesul in timpul somnului. Obezitatea si viata sedentara, cele mai frecvente cauze ale unei morti subite

Din ce in ce mai multi oameni sufera de tulburari de somn, se trezesc de multe ori obositi sau solicita ajutorul unor medici pentru a-si trata afectiunile care le tulbura somnul. Printre cele mai grave si intalnite cauze ale tulburarilor de somn se afla obezitatea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )