Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO Muzeu pentru una din cele mai interesante comunitati etnice din Banat: Bulgarii-pavlikeni

Adevărul Adevărul,
FOTO Muzeu pentru una din cele mai interesante comunitati etnice din Banat: Bulgarii-pavlikeni

In anul 1738, bulgarii-pavlikeni au intemeiat Dudestii Vechi judetul Timis). Centrul cultural al bulgarilor banateni gazduieste si un muzeu. continuă pe Adevărul

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Documentare istorice. Cele mai interesante productii de astazi

Pasionatii de documentare istorice au cateva productii interesante de vazut in aceasta seara. Iata o parte dintre cele mai atractive documentare istorice din program TV de azi:.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Filme de actiune. Cele mai interesante pelicule de azi la TV

Programul TV de azi anunta cateva filme de actiune interesante. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra pentru seara aceasta.

Simona Halep a depasit una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a depasit suma de noua milioane de dolari obtinuta din tenis, dupa ce a disputat, duminica, finala Rogers Cup. Halep a primit suma de 227. 640 de dolari dupa finala de la.

Caru' cu Vedete: Ce propunere indecenta! Andreea Banica a invitat un barbat sa-i pipaie sanii, la ea acasa; Ea e vedeta cu cele mai frumoase picioare din tara; A venit vestea cea mare pentru Iulia Vantur! Salman Kahn o cere de nevasta

Bianca Dragusanu isi petrece noptile cu Slav? Ea a aruncat bomba, in urma cu putin timp. Bianca Dragusanu este una dintre cele mai sexy si mai admirate. Love is in the air - Cupluri care isi arata dragostea in public. In timp ce unele celebritati se ascund cum pot mai bine de aparatele foto, exista o serie.

Fisticul, una dintre cele mai sanatoase gustari. Descopera-i beneficiile!

Cand ti-e pofta de ceva bun, consuma o mana de fistic, pentru ca aceste nuci taie apetitul alimentar, stimuleaza buna digestie a alimentelor si ajuta la multe alte procese din corp. Afla cat de sanatos este sub forma de gustare.

Sansa uriasa pentru Halep la Cincinnati. Una dintre cele mai tari adversare s-a retras, iar ea ii poate lua locul in top

Simoan Halep va debuta azi in turneul de la Cincinnati, unde o va intilni in turul al doilea pe Kristien Mladenovici.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

Cele mai importante 26 de modificari din noul Cod de procedura fiscala (sinteza)

Incepand de la 1 ianuarie 2016, sanctiunile aplicate in cazul majoritatii contraventiilor se reduc pentru persoanele juridice care nu se incadreaza in categoria contribuabililor mijlocii si mari, la nivelul celor aplicabile persoanelor fizice, potrivit Noului Cod de procedura fiscala, publicat in Monitorul Oficial. Vedeti mai jos o sinteza a principalelor modificari pe care noi le-am considerat a fi cele mai semnificative fata de legislatia curenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )