Libnet.ro
UNICEF

13:00

Filmele din cinematografe care iti aduc premii garantate

Playtech Playtech,
Filmele din cinematografe care iti aduc premii garantate

Cinema City lanseaza, pentru al saselea an consecutiv, campania de vara care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate. Astfel, in perioada 1 iulie-31 august, fiecare bilet la film inseamna un premiu instant, garantat, in orice cinematograf Cinema City din Romania. Premiile constau in bilete gratuite, meniuri si bauturi racoritoare, dulciuri si []. continuă pe Playtech

11 alimente care iti hranesc inima

O viata sanatoasa inseamna o inima sanatoasa. Iar pentru un sistem carsiovascular sanatos este nevoie de o alimentatie inteligenta, de sport si de odihna dupa pofta inimii. Iata 11 alimente care iti.

5 obiceiuri care iti vor intari vointa

Cu totii stim cat de importanta este vointa atunci cand iti propui un tel. Fara o vointa puternica te vei opri la primul pas. Iata 5 obiceiuri care iti vor intari vointa. Practica concentrarea Credem ca.

Operatiune spectaculoasa pe Marea Neagra! Un barbat din Belarus care voia sa ajunga in America de Sud cu o barca improvizata, salvat de politistii de frontiera (VIDEO)

Politistii de frontiera constanteni au salvat un barbat din Belarus care plutea in deriva pe Marea Neagra pe o barca improvizata, arata B1 TV. Acesta intentiona sa ajunga in America de Sud.

10 filme care iti pot imbunatati relatia de cuplu

Este putin putin cunoscut faptul ca filmele despre relatiile de cuplu pot ajuta cuplurile sa rezolve problemele cu care se confrunta cel putin la fel de bine cum ar face-o si un consilier de cuplu. Tot ce trebuie sa.

BACALAUREAT 2016. Topul perlelor scrise de elevi. Iubirea e ceva care iti trece prin stomac, ragai cand nu mai ai sentimente

Profesorii care corecteaza lucrarile candidatilor la proba de Limba Romana la Bacalaureat 2016 au avut din nou de citit bazaconiile scrise de elevii pentru care materia din cei patru ani de liceu a ramas o.

Cabinetul stomatologic te sperie? Iata cateva obiceiuri care iti strica dintii

Cabinetul stomatologic nu este chiar locul in care oamenii isi doresc sa mearga si de cele mai multe ori ajung aici doar cand nu mai exista alta solutie. Este indicat sa mergi la un cabinet.

Greii din Parlament care spun adio politicii

Fosti presedinti de partid, vicepremieri sau ministri isi vor incheia din toamna socotelile cu Parlamentul si cu politica. Printre numele grele care se retrag din viata politica sunt Crin Antonescu, Gabriel Oprea si Miron Mitrea, conform Adevarul.

Doamna cu pantofi albastri. Povestea din Romania care a cucerit internetul. Ce s-a intamplat intr-o sala de judecata din Sibiu

O tanara avocata din Sibiu a postat pe Facebook un mesaj emotionat care arata ca, dincolo de roba de judecator, dincolo de teancurile de dosare si cazuri nerezolvate, in sistemul judiciar din.

UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

UniCredit a emis cu succes primul Angajament Bancar de Plata realizat vreodata pe piata din Romania, pentru decontarea unei operatiuni comerciale intre Adiss SE si compania germana Huber SE, potrivit unui comunicat al bancii.

Doi barbati din Brasov care s-au dat drept inspectori ANAF au fost condamnati definitiv pentru inselaciune

Doi barbati au pretins ca sunt inspectori au fiscului si au inceput sa faca controale la restaturantele din centrul Brasovului, potrivit adevarul. ro. Barbatii cereau documente, se prefaceau ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )