Libnet.ro
UNICEF

15:00

Final de weekend. Trafic rutier ingreunat pe DN1 si pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers catre Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Final de weekend. Trafic rutier ingreunat pe DN1 si pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers catre Bucuresti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane atrage atentia ca se circula cu greutate pe sensul de mers catre Capitala dinspre statiunile montane. Cu dificultate se circula si pe Austostrada Soarelui, dinspre mare, din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetatie. continuă pe Adevărul

Trafic rutier ingreunat in sensul de mers catre Bucuresti din cauza numarului mare de autovehicule de pe DN1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane arata ca se circula cu greutate pe sensul de mers catre Capitala.

Autostrada Soarelui: Un accident a ingreunat traficul, pe sensul spre mare

Trafic ingreunat mai bine de 30 de minute pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, dupa ce pe A2 a avut loc un accident. Doua autoturisme s-au tamponat usor, dupa ce soferii nu au respectat distanta regulamentara.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui din cauza unui incendiu de vegetatie din apropiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 17:30), pe Autostrada Soarelui, circulatia este intrerupta intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu care.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui incendiu

Traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui, intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Sofer amendat pe Autostrada Soarelui dupa ce a fost prins conducand cu 203 km/h

Politistii au depistat, in noaptea de vineri spre sambata, un tanar de 26 de ani, in timp ce conducea cu 203 km/h pe Autostrada Soarelui. in jurul orei 00. 22, politistii de la Biroul de Politie Autostrada .

Autostrada Soarelui, iNCHISA din cauza unui INCENDIU PUTERNIC

Traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui, intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din.

Autostrada Soarelui, blocata din cauza unui incendiu de vegetatie. Traficul a fost deviat

Traficul pe Autostrada Soarelui se desfasoara cu dificultate din cauza unui incendiu izbucnit la kilometrul 82, pe sensul de mers catre Bucuresti, transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Soseaua este acoperita de un fum dens.

Pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Bucuresti, se circula in coloana

Traficul pe Autostrada Soarelui s-a desfasurat, duminica dupa-amiaza, cu dificultate din cauza unui incendiu izbucnit la kilometrul 82, pe sensul de mers catre Bucuresti, transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Incendiul a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii, iar circulatia a fost intrerupta pe ambele sensuri pana cand s-a finalizat interventia pompierilor.

BLOCAJ pe Autostrada Soarelui. A fost coada de 12 kilometri la punctul de taxare de la Fetesti

Coada de 12 kilometri pe Autostrada Soarelui, vineri dimineata, in apropierea statiei de taxare de la Fetesti, pe sensul de mers Bucuresti- Constanta. Potrivit unor reprezentanti ai Politiei Autostrazi,.

Sofer prins conducand cu 203 kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui

Politistii au depistat, in noaptea de vineri spre sambata, un tanar de 26 de ani, in timp ce conducea cu 203 kilometri pe ora pe Autostrada Bucuresti Constanta A2). Acesta a fost amendat cu 810 lei si i-a fost suspendat permisul de conducere pentru trei luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )