Libnet.ro
UNICEF

18:00

Autostrada Soarelui: Un accident a ingreunat traficul, pe sensul spre mare

România Liberă România Liberă,
Autostrada Soarelui: Un accident a ingreunat traficul, pe sensul spre mare

Trafic ingreunat mai bine de 30 de minute pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, dupa ce pe A2 a avut loc un accident. Doua autoturisme s-au tamponat usor, dupa ce soferii nu au respectat distanta regulamentara. continuă pe România Liberă

Accident pe A2: Trafic ingreunat pe sensul spre mare, dupa ce doi soferi nu au respectat distanta regulamentara

Trafic ingreunat mai bine de 30 de minute pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, dupa ce pe A2 a avut loc un accident. Doua autoturisme s-au tamponat usor, dupa ce mai multi soferi nu au respectat.

Turistii au luat cu asalt Autostrada Soarelui. Circulatia a fost blocata timp de 45 de minute la Fetesti

Circulatia a fost blocata timp de aproximativ 45 de minute, vineri dimineata, pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral, la statia de taxare de la Fetesti. Circulatia a fost reluata, insa in zona se circula cu dificultate.

BLOCAJ pe Autostrada Soarelui. A fost coada de 12 kilometri la punctul de taxare de la Fetesti

Coada de 12 kilometri pe Autostrada Soarelui, vineri dimineata, in apropierea statiei de taxare de la Fetesti, pe sensul de mers Bucuresti- Constanta. Potrivit unor reprezentanti ai Politiei Autostrazi,.

Sofer amendat pe Autostrada Soarelui dupa ce a fost prins conducand cu 203 km/h

Politistii au depistat, in noaptea de vineri spre sambata, un tanar de 26 de ani, in timp ce conducea cu 203 km/h pe Autostrada Soarelui. in jurul orei 00. 22, politistii de la Biroul de Politie Autostrada .

Sofer prins conducand cu 203 kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui

Politistii au depistat, in noaptea de vineri spre sambata, un tanar de 26 de ani, in timp ce conducea cu 203 kilometri pe ora pe Autostrada Bucuresti Constanta A2). Acesta a fost amendat cu 810 lei si i-a fost suspendat permisul de conducere pentru trei luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )