Libnet.ro
UNICEF

07:30

Finala Champions League va fi urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori din lumea intreaga

B1 B1,
Finala Champions League va fi urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori din lumea intreaga

Finala LigiiCampionilor la fotbal pe care o vor juca sambata, la Lisabona, Real Madrid si Atletico Madrid, va fi urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori din circa 200 de tari din lume. Meciul va. continuă pe B1

Real si Atletico Madrid isi vor deschide stadioanele pentru ca fanii sa poata urmari finala Champions League ce se joaca la Lisabona

Finala Champions League, care se va juca pe 24 mai pe Estadio da Luz din Lisabona, se va juca cu casa inchisa, insa cluburile Real Madrid si Atletico Madrid isi vor deschide si ele stadioanele pentru.

Diego Costa crede in minuni: S-a dus la vrajitoarea Marijana, la Belgrad, pentru a putea juca in finala Champions League

Diego Costa s-a accidentat in partida cu Barcelona, din ultima etapa a Primerei Division, iar sansele ca el sa fie pe teren la finala Champions League cu Real Madrid sunt minime. Atacantul celor de la Atletico Madrid incearca o vindare miraculoasa la vrajitoarea Marijana, la Belgrad, informeaza AS.

Atletico Madrid l-a pierdut pe Costa pentru finala Champions League

Bucuria castigarii primului titlu din 18 ani in Primera Division este umbrita de accidentarea atacantului Diego Costa.

Laurentiu Reghecampf: Sunt foarte mandru de echipa mea, ne trebuie insa intariri pentru Champions League

Steaua si-a trecut in palmares cel de-al 25-lea titlu de campioana a Romaniei, iar Laurentiu Reghecampf a vorbit despre pentru sezonul viitor. Sunt foarte mandru de baietii mei, ne trebuie insa intariri pentru Champions League.

Nestle a investit peste 10 milioane de euro in fabrica de la Timisoara, de la preluarea Joe din urma cu 14 ani

Nestle, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din lume, a investit in Romania peste 10 milioane de euro in dezvoltarea fabricii din Timisoara, de la preluarea Joe din anul 2001, suma care nu include si valoarea de achizitie a facilitatii din.

Companiile si regiile de stat din MT, pierderi de peste 558 milioane lei

Operatorii economici cu patrimoniu/capital integral sau majoritar de stat aflati in subordinea Ministerului Transporturilor MT) au inregistrat, anul trecut, pierderi totale de 558,195 milioane lei, se arata in proiectul de raport pe 2013 privind activitatea regiilor autonome si a societatilor comerciale la care statul detine o participatie majoritara sau integrala, subordonate MT.

Fiat va investi peste 700 de milioane de dolari in Polonia

Fiat Chrysler Automobiles va investi in total peste 770 milioane de dolari pentru a retehnologiza fabricile din sudul Poloniei unde ar trebui sa inceapa productia inlocuitorului modelului Punto, scrie Reuters care citeaza autoritatile poloneze. Italienii nu au confirmat planurile, semn ca nu sunt inca pregatiti sa anunte investitia.

Bosch tinteste afaceri de peste 230 milioane euro in tara si isi mareste cu 700 numarul de salariati

Grupul german Bosch si-a marit cu 32 milioane euro cifra de afaceri, pana la 212 milioane euro, iar estimariule pentru anul in curs arata un avans de 10%, a spus seful filialei, Mihai Boldijar, la conferinta anuala a companiei. Bosch va face angajati la fabricile din Blaj si Cluj, iar numarul total de angajati va ajunge de la 1. 700 la 2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )