Libnet.ro
UNICEF

21:00

Finala Cupei Romaniei: HCM Baia Mare- CSM Bucuresti 15-13

Adevărul Adevărul,
Finala Cupei Romaniei: HCM Baia Mare- CSM Bucuresti 15-13

HCM Baia Mare si CSM Bucuresti isi disputa finala Cupei Romaniei, eveniment care are loc in aceste zile in Baia Mare. CSM Bucuresti a trecut in semifinale de SCM Craiova, in timp ce HCM Baia Mare a invins Universitatea Constanta. continuă pe Adevărul

Finala Cupei Romaniei: HCM Baia Mare- CSM Bucuresti 15-15

HCM Baia Mare si CSM Bucuresti isi disputa finala Cupei Romaniei, eveniment care are loc in aceste zile in Baia Mare. CSM Bucuresti a trecut in semifinale de SCM Craiova, in timp ce HCM Baia Mare a invins Universitatea Constanta.

HCM Baia Mare a cucerit Cupa Romaniei dupa un meci dramatic cu CSM Bucuresti, decis in ultimele zece secunde

HCM Baia Mare si CSM Bucuresti, cele mai bune echipe din handbalul feminin romanesc, si-au disputat finala Cupei Romaniei.

LIGA NATIONALA HCM Baia Mare incepe lupta din Play-Off: Primul adversar - CSM Ploiesti

Adversar usor de batut pentru HCM Baia Mare in prima faza din Play-Off. Echipa antrenata de Tone Tiselj va juca in data de 2 mai impotriva ocupantei locului 8 in Liga Nationala, CSM Ploiesti.

Cel mai bun portar de handbal feminin din toate timpurile, prezentat oficial la HCM Baia Mare. Luminita Hutupan vrea sa revolutioneze handbalul din Baia Mare

Luminita Dinu-Hutupan este cel mai recent transfer la HCM Baia Mare, fosta handbalista fiind cooptata in staff-ul tehnic al echipei Tone Tiselj. Prima prezenta pe banca echipei HCM Baia Mare va fi bifata cu ocazia meciurilor din Cupa Romaniei din acest final saptamana.

Cel mai bun portar de handbal feminin din toate timpurile, prezentat oficial la HCM Baia Mare. Luminita Hutupan vrea sa revolutioneze handbalul

Luminita Dinu-Hutupan este cel mai recent transfer la HCM Baia Mare, fosta handbalista fiind cooptata in staff-ul tehnic al echipei Tone Tiselj. Prima prezenta pe banca echipei HCM Baia Mare va fi bifata cu ocazia meciurilor din Cupa Romaniei din acest final saptamana.

FRF: Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va disputa pe Arena Nationala

Finala Cupei Romaniei din acest sezon, dintre Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj, se va disputa pe Arena Nationala, a decis Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal din data de 23 aprilie 2015,.

Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va disputa pe Arena Nationala

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis ca finala Cupei Romaniei din acest sezon, dintre Steaua Bucuresti si Universitatea, din data de 31 mai 2015, sa se dispute pe Arena Nationala, informeaza.

FRF a stabilit stadionul pe care se va disputa finala Cupei Romaniei

Finala Cupei Romaniei - Timisoreana va avea loc pe Arena Nationala. Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj se vor intalni, in ultimul act al competitiei, pe data de 31 mai.

Finala Cupei Romaniei se va desfasura pana la urma tot pe Arena Nationala

Finala Cupei Romaniei - Timisoreana dintre Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj se va disputa in data de 31 mai, pe Arena Nationala.

FRF a explicat de ce finala Cupei se joaca la Bucuresti si nu la Cluj

Finala Cupei Romaniei, dintre Steaua si Universitatea Cluj, se va disputa pe 31 mai, la Bucuresti, pe stadionul Arena Nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )