Libnet.ro
UNICEF

20:30

Finantare de 20 milioane de euro de la BERD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantare de 20 milioane de euro de la BERD

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va imprumuta 20 milioane euro companiei EDP Renovaveis EDPR) pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia, aceasta fiind prima finantare a bancii in Romania pentru productia de energie solara. continuă pe Ziarul Bursa

BERD imprumuta EDP Renovables cu 20 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a anuntat, ieri, ca imprumuta compania EDP Renovaveis EDPR) cu 20 milioane euro pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia.

BERD finanteaza cu 20 mil. euro mai multe parcuri fotovoltaice in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va imprumuta 20 milioane euro companiei EDP Renovaveis EDPR) pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia.

Republica Moldova ar putea primi inca 20 milioane de euro pentru sectorul energetic

Tara noastra ar putea beneficia de granturi in valoare de pana la 20 de milioane de euro din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), anunta Ministerul Economiei.

VIDEO Amenda record pentru CET Oradea. 33 de milioane de euro, sanctiunea de la Comisia Europeana

33 milioane de euro amend ape care Comisia Europeana a aplicat-o societatii de Termoficare Oradea pentru ca nu a incarcat in baza europeana de date, in temenul stabilit, certificatele de emisie de gaze.

BERD ar putea investi anual 1 mld. euro in Ucraina

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa creasca investitiile in Ucraina, inclusiv sa reia finantarea proiectelor publice, in cadrul programului international de sprijin economic, a anuntat joi institutia financiara.

BERD va creste investitiile in Ucraina

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa creasca investitiile in Ucraina, inclusiv sa reia finantarea proiectelor publice, in cadrul programului international de sprijin economic, a anuntat astazi institutia financiara.

Electrocentrale Oradea, penalizata cu 33 milioane euro

Producatorul de energie termica in sistem centralizat din municipiul Oradea, Electrocentrale Oradea, a fost penalizat cu 33 de milioane de euro de catre Comisia Europeana CE), pentru nefinalizarea unei proceduri de achizitie de certificate verzi, a anuntat, astazi, ministrul Mediului, Attila Korodi, citat de surse din presa.

Amenda de 33 de milioane de euro de la UE pentru Electrocentrale Oradea: a cumparat certificate verzi, dar le-a inregistrat cu intarziere in baza de date

Producatorul de energie termica in sistem centralizat in municipiul Oradea, Electrocentrale Oradea, a fost penalizat cu 33 de milioane de euro de catre Comisia Europeana, pentru nefinalizarea unei proceduri de achizitie de certificate verzi, a anuntat, marti, ministrul Mediului, Attila Korodi.

20 de milioane euro pentru energie in Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

Alumil vrea sa acorde dividende de 20 milioane lei

Alumil Rom Industry simbol ALU) propune actionarilor distribuirea de dividende, suma totala pe care compania vrea sa o distribuie ridicandu-se la 20 milioane lei 4,5 milioane euro) din profiturile din anii anteriori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )