Libnet.ro
UNICEF

07:00

Republica Moldova ar putea primi inca 20 milioane de euro pentru sectorul energetic

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova ar putea primi inca 20 milioane de euro pentru sectorul energetic

Tara noastra ar putea beneficia de granturi in valoare de pana la 20 de milioane de euro din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), anunta Ministerul Economiei. continuă pe Adevărul

NEPI a obtinut 20 milioane euro pentru Shopping City Galati

Compania New Europe Property Investments NEPI) a primit, in februarie, un credit de 20 milioane euro, pe cinci ani, de la Garanti Bank, pentru refinantarea partiala a investitiei in centrul comercial Shopping City Galati, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

20 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

20 de milioane euro pentru energie in Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

Republica Moldova ar putea renunta la achizitia de curent electric de la Centrala de la Cuciurgan

Chestiunea privind semnarea unui acord de import a energiei electrice din Ucraina la un pret mai mic a fost discutat in timpul recentei vizite la Kiev a delegatiei guvernamentale, a declarat premierul Iurie Leanca, citat de agentia Moldpres.

Declaratie-soc: Putin gandeste ca Hitler. Rusia ar putea viza Republica Moldova

Influentul senator american John McCain, membru al Partidului Republican, il compara pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizand ca Rusia ar putea invada estul Ucrainei si zone din Republica.

Peste 90 de kilometri de drum din Republica Moldova intra in reparatie dupa Pasti

Din anul 2016, vom putea circula din Chisinau spre spre Sculeni si spre Giurgiulesti pe drumuri moderne. Cel putin asa se lauda autoritatile de la Chisinau in legatura cu cei 91 de kilometri de sosele nationale pe care compania ceha OHL ZS ,firma romaneasca PACO International si azerii de la Evrascon JSC s-au angajat sa le reabiliteze.

John McCain: Rusia ar putea viza Republica Moldova

John McCain, senator american, membru al Partidului Republican, il compara pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizand ca Rusia ar putea invada estul Ucrainei si zone din Republica Moldova, potrivit presei internationale.

Parlamentari britanici, membri ai grupului de prietenie cu Republica Moldova: Situatia din regiune este mai periculoasa decat a fost vreodata

O delegatie de parlamentari britanici, membri ai grupului de prietenie cu Republica Moldova, s-a aflat timp de cateva zile la Chisinau, la Tiraspol si la Comrat. La plecare, oficialii au povestit pentru Adevarul cum vad ei situatia din regiune, dar si ce modele am putea adopta pentru a pune punct conflictului transnistrea.

Europarlamentarul Monica Macovei: Republica Moldova trebuie sa semneze urgent Acordul de Asociere cu UE

Europarlamentarul Monica Macovei, co-presedinte al Comisiei parlamentare de cooperare UE-Republica Moldova, participa incepand de astazi, timp de trei zile, la Chisinau, la a 18-a reuniune a Comisiei.

Junker: UE trebuie sa semneze rapid acordul cu Republica Moldova.

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, candidatul PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. UE ar trebuie sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a o lua inaintea presedintelui rus) Vladimir Putin, pentru a-l impiedica sa faca in R. Moldova ce a facut in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )