Libnet.ro
UNICEF

08:30

Finantari 2015: luni, 22 iunie, demareaza programul START. Cum poti lua 120.000 de lei nerambursabili pentru un proiect

Adevărul Adevărul,
Finantari 2015: luni, 22 iunie, demareaza programul START. Cum poti lua 120.000 de lei nerambursabili pentru un proiect

Antreprenorii, indiferent de varsta, pot obtine o finantare nerambursabila de 120. 000 de lei de la stat prin intermediul Programului START, depunand un proiect in perioada 22 iunie 2015 ora 10. 00 1 iulie 2015 ora 20. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 22 iunie 2015. Capricornii pun la cale surprize pentru cei dragi

Horoscop zilnic, 22 iunie 2015. Racii sunt nevoiti sa le faca treaba si altora ca sa nu fie considerati incompetenti, in timp ce nativii din Capricorn incearca din rasputeri sa faca fata unui interogatoriu la care este supus de persoana iubita.

Steaua intra in urnele Ligii Campionilor pe 22 iunie. Posibili adversari

UEFA a anuntat vineri ca tragerea la sorti pentru turul al doilea preliminar din Liga Campionilor, in care va intra si Steaua, va avea loc pe 22 iunie.

HOROSCOP 22 iunie: Leii primesc vesti bune. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 21 iunie. Berbecii, balantele si sagetatorii intalnesc persoane alaturi de care si-ar putea petrece restul vietii, iar racii si fecioarele sunt recompensati la serviciu.

Evaluarea Nationala 2015 Absolventii claselor a VIII-a incep luni examenele, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Modele de subiecte

Evaluarea Nationala incepe luni, 22 iunie, cu examenul la Limba si literatura romana. Absolventii claselor a VIII-a trebuie sa fie in sala de examen pana cel tarziu la ora 8:30, proba scrisa incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore. In acest timp, elevii vor avea de rezolvat subiecte structurate pe 2 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Elevii vor fi asezati cate unul in banca si vor fi supravegheati de doi asistenti. Pentru rezolvarea subiectelor la Romana, elevii au voie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra. Vezi in articol cum se va desfasura examenul si lista lucrurilor interzise pentru elevi si profesori.

Premierul interimar va fi desemnat luni

Presedintele tarii, Nicolae Timofti, va desemna luni, 22 iunie, un premier interimar. Informatia a fost precizata pentru IPN de Vlad Turcanu, consilierul pe comunicare al sefului statului.

Evaluare Nationala 2015. De luni incep examenele. Totul despre Capacitate

Absolventii claselor a VIII-a intra luni in febra Evaluarii Nationale cu proba la Limba Romana. Reprezentantii Ministerului Educatiei avertizeaza ca anul acesta candidatii vor fi supravegheati atat video, cat si audio.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )