Libnet.ro
UNICEF

21:00

Finantele au imprumutat 200 milioane lei prin obligatiuni la cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au imprumutat 200 milioane lei prin obligatiuni la cinci ani

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat 200 milioane lei de pe piata locala prin vanzarea de obligatiuni de stat cu scadenta la cinci ani, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 6,56% pe an. Bancile au realizat subscrieri de 733 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

De ce pierdem 200 de milioane lei alocati Transporturilor.

Comisia Europeana a decis o pre-suspendare a platilor in trei programe operationale, anume Transport, Regional si Cresterea competitivitatii economice, dupa ce cu cateva luni in urma o procedura similara a fost aplicata in cazul celui de Resurse Umane. Potrivit unui comunicat CE, joi dimineata, serviciile Comisiei Europene au informat autoritatile romane, printr-o scrisoare, ca au decis sa pre-suspende cea mai mare parte din trei programe cofinantate prin fondurile structurale .

Vanzarile IKEA au crescut cu 10,8%, la peste 400 milioane lei

Vanzarile magazinului de mobilier si decoratiuni IKEA din Bucuresti au crescut in perioada 1 septembrie 2011 - 31 august 2012, anul de catalog al companiei suedeze, cu 10,8%, la 400,99 milioane lei.

BVB: Rulaj de doar 9,4 milioane lei

Bursa de la Bucuresti a scazut usor ieri, cu 0,96%, pentru a doua sedinta consecutiv, intr-o piata in care majoritatea investitorilor au continuat sa adopte pozitii de asteptare, astfel ca lichiditatea abia a ajuns la 9,4 milioane lei.

Prejudiciu de peste sase milioane lei identificat de Garda Financiara Salaj

Comisarii Garzii Financiare Salaj au calculat un prejudiciu total de peste sase milioane de lei cauzat bugetului de stat prin intermediul unei societati comerciale din Zalau, care a efectuat achizitii de bunuri si servicii in perioada aprilie 2011 - martie 2012, fara a le declara in termenul prevazut de lege, reiese dintr-un comunicat remis reactiei.

BMW investeste 200 milioane euro in Brazilia

Bayerische Motoren Werke AG BMW), cel mai mare producator mondial de autovehicule de lux, va investi 200 de milioane de euro 261 de milioane de dolari) intr-o fabrica in Brazilia, in vederea consolidarii vanzarilor pe aceasta piata, unde concureaza cu divizia Audi apartinand rivalului german Volkswagen AG.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )