Libnet.ro
UNICEF

07:30

Firea: Studentii de la Politehnica si Agronomie nu vor face cursuri luni si marti

Hotnews Hotnews,
 Firea: Studentii de la Politehnica si Agronomie nu vor face cursuri luni si marti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat sambata dimineata ca studentii Universitatii Politehnica si ai Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti nu vor face cursuri luni si marti, din cauza temperaturilor extrem de scazute, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Studentii de la Politehnica si Agronomie nu fac cursuri luni si marti

Studentii Universitatii Politehnica si ai Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti nu vor face cursuri luni si marti, din cauza temperaturilor extrem de scazute, a anuntat in aceasta dimineata Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Gabriela Firea: Studentii din doua universitati nu fac ore in Bucuresti, luni si marti. Pentru toate scolile, suspendarea cursurilor s-ar putea prelungi si miercuri

Cursurile de la Universitatea Politehnica si de la Universitatea de Agronomie din Bucuresti sunt suspendate, luni si marti, in Bucuresti, din cauza codului galben, a anuntat sambata primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Scolile din Teleorman vor ramane inchise luni

Din cauza gerului, cursurile scolare se suspenda luni, 9 ianuarie , in toate unitatile de invatamant din judetul Teleorman.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )