Libnet.ro
UNICEF

12:00

Firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga, vizata de perchezitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga, vizata de perchezitii

Procurorii fac perchezitii in aceasta dimineata la mai multe firme de paza, printre care se afla, potrivit unor surse juridice citate de presa, si firma ginerelui lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, care a castigat, in ultimii ani, mai multe contracte cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR). continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga

Procurorii anticoruptie efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea.

Perchezitii la firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga. Cu cat a prejudiciat Ionut Rudeanu statul

Procurorii efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea.

Perchezitii la firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga (VIDEO)

Update 10. 00: Perchezitii au loc si la Buftea si la Deva, unde este sediul principal al firmei de paza Axis Corporate Security SRL, infiintata de Ioan Rudeanu in 2009. Politistii efectueaza 5 perchezitii in.

Perchezitii la firma de paza a ginerelui lui Vasile Blaga

Firme specializate in servicii de paza au intrat in atentia politistilor. Au loc mai multe perchezitii in judetul Hunedoara la astfel de firme, pentru suspiciuni de evaziune fiscala. Reporterul.

UPDATE: Ginerele lui Vasile Blaga, RETINUT de procurori. Firma de paza a lui Ionut Rudeanu, cercetata pentru evaziune

Procurorii efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea. Ionut Rudeanu a fost adus la audieri.

Ginerele lui Vasile Blaga, audiat la Parchet. Firma de paza a lui Ionut Rudeanu, cercetata pentru evaziune

Procurorii efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea. Ionut Rudeanu a fost adus la audieri.

UPDATE Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, a fost retinut de procurori

Ionut Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, a fost retinut joi seara de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, dupa aproximativ sapte ore de audieri, el fiind acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 600. 000 de euro. Rudeanu va fi prezentat vineri, la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva. Referinte:1. Firma ginerelui/cuscrei lui Vasile Blaga a castigat in 2013 contracte pe banda rulanta de la CNADR. Vezi in text lista contractelor castigate sub guvernarea Ponta2. Ginerele lui Vasile Blaga a castigat impreuna cu o multinationala cinci contracte de paza pe autostrazi in valoare de 15,7 milioane de lei. Licitatiile au fost organizate de CNADNR 3. Revista Kamikaze: Fiica lui Blaga, angajata la compania care a cistigat 885 de milioane RON de la CFR.

VIDEO Perchezitii la firma de paza detinuta de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si politisti fac joi perchezitii la mai multe firme de paza si protectie din Bucuresti, Deva si Buftea, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul la bugetul statului este estimat la 2,5 milioane lei, potrivit unui comunicat al Parchetului. Printre firmele perchezitionate se numara si una controlata de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, potrivit unor surse citate de Ziarul Hunedoreanului.

Perchezitii la o firma de paza detinuta de ginerele lui Vasile Blaga. Prejudiciul este estimat la 600.000 de euro

Politistii au descins joi dimineata la o firma de paza detinuta de ginerele liderului PNL Vasile Blaga, Andrei Rudeanu. Prejudiciul estimat de anchetatori este de aproximativ 600. 000 de euro.

Vasile Blaga s-a delimitat de ginerele sau, suspectat de evaziune fiscala: Liderul PNL i-ar fi interzis inca de acum un an sa-i mai calce pragul casei

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost joi saltat de procurorii DNA dupa ce oamenii legii au facut perchezitii la mai multe firme de paza, printre care se afla si firma acestuia. Prejudiciul se ridica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )