Libnet.ro
UNICEF

10:30

Firmele romanesti trebuie sa primeasca un sprijin mai consistent din partea statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firmele romanesti trebuie sa primeasca un sprijin mai consistent din partea statului

Valeriu Steriu, presedintele UNPR, a afirmat ca firmele romanesti trebuie sa primeasca un sprijin mai consistent din partea statului, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Firmele romanesti, o prezenta activa in Indonezia

Firmele romanesti sunt o prezenta activa pe piata din Indonezia, unele dintre acestea deschizandu-si si birouri de reprezentare locala, potrivit centrului specializat pentru activitati dedicate mediului antreprenorial, USH Pro Business.

ALEGERI LOCALE 2016. Sectorul 1, cel mai consistent buget din Capitala

Din partea principalelor partide, primaria Sectorului 1 este vizata de deputatul Dan Tudorache PSD) si de deputatul Alexandru Nazare PNL), fost ministru al Transporturilor.

La Baile Olanesti se deschide un nou centru de wellness, cel mai mare din regiune

Un nou centru de tratament si spa a fi deschis pe 3 iunie in Baile Olanesti din judetul Valcea, in urma unei investitii de 5,5 milioane de euro inceputa in 2014 si cofinantata prin programul Regio POR. Astfel, Tisa Spa Resort este cel mai mare centru.

Satele Romaniei, cele mai sarace din Europa

Un nou raport vine sa confirme faptul ca viata la tara in Romania este extrem de dificila, comparativ cu oricare alte state membre ale UE. Unul din doi romani care traiesc in mediul rural se afla sub spectrul saraciei si al excluziunii sociale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )