Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fiul Andreei Mantea a rupt plansul. Vestea data de mama lui l-a enervat cumplit

Playtech Playtech,
Fiul Andreei Mantea a rupt plansul. Vestea data de mama lui l-a enervat cumplit

Daviv a rup inimile telespectatorilor in cadrul emisiunii unde isi petrece fiecare moment alaturi de mama sa. Ce veste l-a intristat pe micutul Andreei Mantea? Acesta nu si-a mai putut tine in frau lacrimile. Prezentatoarea nu si-a putut explica iesirea fiului ei. Fiul Andreei Mantea, in lacrimi. Ce i-a spus mama sa l-a facut sa . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Anuntul momentului care bucura milioane de pensionari. Vestea data in aceasta seara

In aceasta seara Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a facut anuntul de care se temeau multi angajati. Conform declaratiei sale, azi au fost demisi mai multi directori ai Caselor de Pensii din teritoriu. Violeta Alexandru a facut anuntul momentului care bucura milioane de pensionari in conferinta de astazi, Violeta Alexandru a vorbit despre emiterea primei decizii .

Vestea data de Klaus Iohannis. Ce a stabilit cu cei mai puternici sefi de stat din Europa

Joi si vineri la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European, context in care a afirmat ca in anumite conditii, propunerea Comisiei Europene in privinta reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ar putea fi acceptata de Romania. Ce a stabilit Klaus Iohannis cu cei mai puternici sefi de stat din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )