Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fiul fostului sef al IJP Prahova, retinut pentru fals, uz de fals si inselaciune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiul fostului sef al IJP Prahova, retinut pentru fals, uz de fals si inselaciune

Anchetatorii prahoveni l-au retinut, pentru 24 de ore, pe Florin Bach, fiul fostului comandant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova IJP) Prahova, Iulian Bach, acesta urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit Hotnews. Florin Bach este suspect intr-un dosar penal in care este acuzat de savarsirea infractiunilor de fals, uz de fals si inselaciune. continuă pe Ziarul Bursa

Fiul fostului sef al IJP Prahova, retinut pentru fals si inselaciune

Anchetatorii prahoveni l-au retinut pentru 24 de ore pe Florin Bach, fiul fostului comandant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova IJP) Prahova, Iulian Bach, acesta urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza Agerpres.

UPDATE Florin Bach, fiul unui fost sef al IPJ Prahova, a fost arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au admis, sambata, propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a lui Florin Bach, fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova, fiind pentru a doua oara anul acesta cand Bach este arestat preventiv, informeaza Mediafax.

Fiul fostului sef al IPJ Prahova, acuzat de fals si inselaciune: Locuinta acestuia perchezitionata

Florin Madalin Bach, fiul fostului sef al IPJ Prahova Iulian Bach, este cercetat penal sub acuzatiile de fals, uz de fals si inselaciune, informeaza Mediafax. Politistii de la Serviciul de Investigatii Crimin.

Fiul fostului sef al IPJ Prahova a fost retinut.

Florin Bach, fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova, la domiciliul caruia politistii au facut, vineri, o perchezitie, a fost retinut si va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de fals, uz de fals si inselaciune, potrivit Mediafax. Florin Madalin Bach, fiul unuia dintre fostii comandanti ai IPJ Prahova, a fost retinut pentru 24 de ore si sambata va fi prezentat Judecatoriei Ploiesti cu propunere de arestare .

Descinderi in locuinta fiului fostului sef al IPJ Prahova. Florin Bach, acuzat intr-un dosar economic

Mascatii au descins in aceasta dimineata la fiul fostului sef al IPJ Prahova. Florin Bach este acuzat de fals si uz de fals, intr-un dosar economic. Bach junior a mai fost arestat in iarna acestui an, dar.

Fiul unui fost sef IPJ Prahova, arestat preventiv pentru fals, uz de fals si inselaciune.

Fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova Iulian Bach, Florin Bach, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis, sambata, magistratii Judecatoriei Ploiesti, acesta fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni, inclusiv fals, uz de fals si inselaciune. Aceasta este a doua ocazie cu care Florin Bach este arestat preventiv in acest an, dupa ce in luna ianuarie a fost arestat intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu stabili de 2. 800 de lei. Decizia .

Fiul unui fost sef IPJ Prahova, arestat preventiv pentru fals, uz de fals si inselaciune

Fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova Iulian Bach,FlorinBach, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis, sambata, magistratii Judecatoriei Ploiesti, acesta fiind.

Florin Bach, fiul unui fost sef al IPJ Prahova, a fost arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au admis, sambata, propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a lui Florin Bach, fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova, fiind pentru a doua oara anul acesta cand Bach este arestat preventiv.

Valentin Ceausescu, fiul fostului dictator, vorbeste despre Steaua - Dinamo

Valentin Ceausescu, fiul cel mic la fostului dictator Nicolae Ceausescu, a fost unul dintre apropiatii Stelei inainte de 1990.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )