Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fiul lui Donald Trump, Barron, victima a cyber-bullying: Tragator scolit acasa, incendiator si violator

Adevărul Adevărul,
Fiul lui Donald Trump, Barron, victima a cyber-bullying: Tragator scolit acasa, incendiator si violator

Fiul in varsta de numai 10 ani al presedintelui Donald Trump a atras o multime de atentie vineri, cand a aparut la televizor filmat in timp ce statea in spatele tatalui sau la ceremonia de inaugurare de la Capitol. Comedianti si scriitori au inundat reteaua de socializare Twitter cu glume la adresa lui Barron Trump, numindu-l incendiator, violator si tragator scolit acasa. continuă pe Adevărul

Chelsea Clinton sare iN APARAREA lui Barron, fiul cel mic al lui Donald Trump: Merita SANSA de a fi copil (FOTO)

Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte american Bill Clinton si a lui Hillary Clinton, a sarit in apararea lui Barron, fiul cel mic al actualului lider de la Casa Alba, Donald Trump, dupa ce baiatul de.

Dintr-un penthouse suflat in aur direct la Casa Alba. Galerie foto cu casa lui Donald Trump din NY

Donald Trump s-a mutat in mod oficial la Casa Alba. Sotia sa Melania si fiul cel mic, Barron, mai raman insa o vreme in penthouse-ul din Manthattan, New York, pana la terminarea anului scolar. Penthouse-ul pe care va continua sa il mai ocupe Prima Doamna pana in vara lui 2017 are trei etaje, vedere spre Central Park si se afla in Trump Tower, turn de birouri pe care sotul sau l-a inaugurat in 1983.

Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Fii sai se vor ocupa in continuare de afacere

Presedintele american Donald Trump a decis sa demisioneze din Trump Organization, iar cei ce vor prelua afacerea sunt fii sai, potrivit Reuters.

Donald Trump a DEMISIONAT din Trump Organization. Fiii sai se vor ocupa acum de afaceri

Presedintele SUA, Donald Trump, a demisionat de la Trump Organization, iar fiii lui, Don Jr. si Eric, se vor ocupa de afaceri, a anuntat luni, purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, intr-o.

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

Dragnea ii va da in judecata pe cei care au spus ca a platit sa stea la masa cu Donald Trump

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, a anuntat luni ca ii va da in judecata pe toti cei care au sustinut ca el si premierul si-au platit participarea in SUA la ceremonia de investire a presedintelui Donald Trump.

Domnia lui Donald Trump: a inceput cenzura online a autoritatilor americane

La doar cateva zile dupa ce Donald Trump a ocupat pozitia de presedinte SUA, autoritatatile americane din mai multe domenii au inceput sa simta repercusiunile. La sfarsitul saptamanii trecute, Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statele Unite ale Americii. Inaugurarea a fost urmarita de intreaga planeta, dar curiozitatea mai mare a [].

Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Presedintele Donald Trump nu va publica declaratiile sale fiscale, chiar si dupa ce o auditare mentionata frecvent de el este completa, a declarat consilierul senior Kellyanne Conway, potrivit CNN. Conway a fost presata intr-un interviu sa spuna daca Casa Alba va raspunde unei petitii cu peste 200. 000 de semnaturi prin care lui Trump i se cere sa elibereze declaratiile fiscale.

Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, anunta o consiliera a presedintelui SUA

Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, a declarat consiliera sa, Kellyane Conway, scrie Agerpres, citand postul de televiziune ABC News. Oamenilor nu le-a pasat. Au votat pentru el si permiteti-mi sa fiu foarte clara: majoritatea americanilor sunt foarte preocupati de cum vor arata propriile lor declaratii fiscale pe durata mandatului presedintelui Trump, nu cum arata ale lui, a afirmat consiliera liderului de la Casa Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )