Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul si nora unei politiste din Vrancea, RETINUTI pentru trafic de droguri

România Liberă România Liberă,
Fiul si nora unei politiste din Vrancea, RETINUTI pentru trafic de droguri

Patru tineri, intre care fiul si nora unei politiste din Vrancea, au fost retinuti pentru trafic de droguri. continuă pe România Liberă

Fiul si nora unei politiste din Vrancea, membri intr-o retea de traficanti de droguri. Ei au fost retinuti

Alaturi de alti doi tineri, acestia faceau parte dintr-o retea de traficanti care a fost destructurata de politie. in timpul perchezitiilor, la locuintele acestora au fost gasite 200 de grame de hasis si un kilogram de canabis.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 VRANCEA. Notele obtinute de elevii din Vrancea dupa contestatii

Elevii din Vrancea afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

Un pompier din Vrancea a obtinut medalia de aur la Campionatul Mondial al Politistilor si Pompierilor, organizat in SUA

Un pompier din Vrancea a obtinut medalia de aur la Campionatul Mondial al Politistilor si Pompierilor de Taekwondo, organizat anual in statul american Virginia. Iulian Pitulac a reusit sa se claseze pe primul l.

Romania pierde 2 miliarde euro din fondurile europene pentru transport

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare atrage atentia ca din fondurile europene pentru transport abia au fost cerute anul acesta la decontare 14 milioane de euro, desi au trecut 6 luni in care lucrarile trebuiau sa fie avansate.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Ce planuri de viitor are o eleva din Vrancea cu media 10 la bacalaureat

Una dintre elevele din judetul Vrancea cu media 10 la bacalaureat, Laura Loghin, spune ca nu se astepta sa ia nota maxima chiar la toate obiectele si ca ar vrea sa studieze.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Situatia din Vrancea

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Vrancea, Vasilica Zaharia, promovabilitatea la bacalaureatul de anul acesta, inainte de depunerea.

Impas in negocierile dintre partidele proeuropene din Republica Moldova pentru formarea unui nou guvern. Mihai Ghimpu: Ultima data ne-am intalnit vineri

Negocierile dintre partidele proeuropene de la Chisinau pentru crearea unei majoritati parlamentare si formarea unui nou guvern stagneaza, informeaza agentia Unimedia. Potrivit sursei citate, in ultimele zile nu.

Profesori ai Universitatii de Medicina din Craiova, cercetati pentru luare de mita

Cinci profesori ai Universitatii de Medicina si Farmacie Craiova sunt cercetati sub control judiciar si le este interzis sa mai predea pe intreaga durata a masurii, dupa ce ar fi luat mita de la studenti pentru a-i promova la examene, a anuntat.

S-a RUPT din nou filmul pentru Bourceanu. A suferit o noua accidentare grava

Alexandru Bourceanu s-a accidentat din nou, o data ce a revenit in Turcia de la Steaua. Mijlocasul s-a lovit din nou la genunchi in timpul unui antrenament, iar in functie de verdictul medicilor el ar putea absenta de pe teren pana la 6 luni de zile.

Gabriel Cotabita, mutat inapoi la Spitalul Elias dupa ce i s-a montat un defibrilator cardiac: Telefoanele mobile si detectoarele din aeroporturi, periculoase pentru artist, dupa interventie

Gabriel Cotabita a fost mutat inapoi la Spitalul Elias din Capitala dupa ce specialistii de la Floreasca i-au montat un defibrilator cardiac, ce ajuta la depistarea aritmiilor inimii, informeaza B1 TV. Doar ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )