Libnet.ro
UNICEF

00:08

Flanco vrea vanzari de 15 milioane de euro prin eMAG Marketplace in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Flanco vrea vanzari de 15 milioane de euro prin eMAG Marketplace in 2015

Flanco Retail estimeaza vanzari de 15 milioane de euro prin platforma eMAG Marketplace in 2015. Retailerul autohton de produse ITC, electronice si electrocasnice a intrat in eMAG Marketplace din octombrie 2014, decizia facand parte din. continuă pe Wall-Street Ro

Cum va arata domeniul schiabil de la Colibita. Investitia se ridica la 15 milioane de euro

Vineri, Consiliul Judetean a facut publice cateva detalii despre cum va arata domeniul schiabil de la Colibita. Suma necesara pentru materializarea proiectului care include telegondola, teleschi, covor rulant si 6 partii de schi ajunge la 15 milioane de euro.

JO Tokyo 2020: Suma record, de peste 250 milioane euro, ceruta sponsorilor principali

Sponsorii principali ai Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020, vor trebui sa plateasca peste 250 milioane euro pentru a-si putea asocia imaginea cu cea a competitiei internationale.

Vila 11 din Snagov propusa de Guvern lui Basescu a fost scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat RA-APPS), care i-a fost propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta, alaturi de alte sase imobile, a fost scoasa la vanzare prin licitatie deschisa cu strigare, la un pret de pornire de 3,7 milioane euro cu TVA.

VIDEO Sorin Oprescu: Am comandat o expertiza care sa ne spuna daca demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza pune in pericol catedrala Sf. Iosif. In bugetul pe 2015 o sa punem banii necesari demolarii, 15-20 milioane euro

Primarul Sorin Oprescu a declarat intr-un interviu acordat HotNews. ro ca nu demoleaza Cathedral Plaza, deoarece se teme ca lucrarile vor afecta catedrala Sfantul Iosif, langa care se afla turnul de birouri. Edilul spune ca a a mai comandat o expertiza, ca sa fie sigur ca lucrurile sunt in ordine si va prevedea in bugetul pe 2015 banii necesari demolarii, iar daca expertiza va certifica ca nu exista riscuri, va demola turnul de birouri. Edilul spune ca demolarea cladirii costa intre 15 si 20 milioane euro. Reamintim ca in ianuarie 2013 de Curtea de Apel Ploiesti a decis definitiv si irevocabil demolarea Cathedral Plaza, dupa ce instanta a decis ca imobilul a fost ridicat ilegal. Procesul a fost deschis de Arhiepisciopia Romano-Catolica Bucuresti, acestia fiind deranjati ca turnul a fost construit chiar langa Catedrala Sf. Iosif, monument istoric.

Hidroelectrica va scoate in februarie la vanzare 33 de microhidrocentrale pentru 19 milioane euro

Producatorul de energie Hidroeletrica, aflat in insolventa, va organiza in luna februarie o licitatie pentru vanzarea a 33 microhidrocentrale din cele 128 de unitati pe care le mai are, la un pret de pornire de 84,7 milioane lei 18,8 milioane euro),.

Nikolai Tolstih ar putea fi demis dupa ce Federatia Rusa de Fotbal a acumulat datorii de 8 milioane euro la Capello

Presedintele Federatiei Ruse de Fotbal, Nikolai Tolstih, ar putea fi demis dupa ce forul din aceasta tara nu l-a mai platit pe selectionerul italian Fabio Capello de sase luni de zile, acumuland datorii de aproximativ 8 milioane euro.

Porumboiu despre datoriile uriase la stat ale Sporting Club Vaslui: Nici moral, nici legal, nu am vreo obligatie. Am doar de incasat 28 de milioane de euro

Urmare a articolului publicat, in 18 ianuarie 2015, de adevarul. ro referitor la datoriile uriase ale clubului de fotbal Sporting Club Vaslui, al carui actionar majoritar a fost, pana in 2009, Adrian Porumboiu, prin intermediul firmelor sale, milionarul vasluian sustine ca nici el si nici firmele lui nu au nicio legatura cu datoriile ce au iesit la iveala saptamana trecuta odata cu inceperea procesului de insolventa a clubului sportiv.

Porumboiu, despre datoriile uriase la stat ale Sporting Club Vaslui: Nici moral, nici legal nu am vreo obligatie. Am doar de incasat 28 de milioane de euro

Urmare a articolului publicat, in 18 ianuarie 2015, de adevarul. ro referitor la datoriile uriase ale clubului de fotbal Sporting Club Vaslui, al carui actionar majoritar a fost, pana in 2009, Adrian Porumboiu, prin intermediul firmelor sale, milionarul vasluian sustine ca nici el si nici firmele lui nu au nicio legatura cu datoriile ce au iesit la iveala saptamana trecuta, odata cu inceperea procesului de insolventa a clubului sportiv.

Kronospan Sebes finalizeaza in aprilie noua fabrica de formaldehida. Investitia contestata costa 18 milioane de euro

Compania Kronospan Sebes, aflata in centrul unui scandal in legatura cu noua investitie intr-o fabrica de formaldehida, a planificat sa finalizeze instalatia in luna aprilie 2015. Valoarea investitiei este de 18 milioane de lei. Noua fabrica este achizitionata second hand din Franta.

Vila 11 din Snagov propusa de Guvern lui Basescu a fost scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta a fost scoasa la vanzare. Vila va putea fi cumparata la licitatie. Pretul de pornire incepe de la 3,7.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )