Libnet.ro
UNICEF

10:00

JO Tokyo 2020: Suma record, de peste 250 milioane euro, ceruta sponsorilor principali

România Liberă România Liberă,
JO Tokyo 2020: Suma record, de peste 250 milioane euro, ceruta sponsorilor principali

Sponsorii principali ai Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020, vor trebui sa plateasca peste 250 milioane euro pentru a-si putea asocia imaginea cu cea a competitiei internationale. continuă pe România Liberă

Business B1 la zi: Cris Tim investeste peste 5 milioane euro intr-o fabrica de mancare la caserola si intr-o crama

Cris Tim, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din Romania, va investi anul acesta peste 5 milioane de euro intr-o crama si intr-o fabrica de mancare gata preparata. Cris Tim produce deja mancare la.

Hidroelectrica va scoate in februarie la vanzare 33 de microhidrocentrale pentru 19 milioane euro

Producatorul de energie Hidroeletrica, aflat in insolventa, va organiza in luna februarie o licitatie pentru vanzarea a 33 microhidrocentrale din cele 128 de unitati pe care le mai are, la un pret de pornire de 84,7 milioane lei 18,8 milioane euro),.

Nikolai Tolstih ar putea fi demis dupa ce Federatia Rusa de Fotbal a acumulat datorii de 8 milioane euro la Capello

Presedintele Federatiei Ruse de Fotbal, Nikolai Tolstih, ar putea fi demis dupa ce forul din aceasta tara nu l-a mai platit pe selectionerul italian Fabio Capello de sase luni de zile, acumuland datorii de aproximativ 8 milioane euro.

Vila 11 din Snagov propusa de Guvern lui Basescu a fost scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat RA-APPS), care i-a fost propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta, alaturi de alte sase imobile, a fost scoasa la vanzare prin licitatie deschisa cu strigare, la un pret de pornire de 3,7 milioane euro cu TVA.

VIDEO Sorin Oprescu: Am comandat o expertiza care sa ne spuna daca demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza pune in pericol catedrala Sf. Iosif. In bugetul pe 2015 o sa punem banii necesari demolarii, 15-20 milioane euro

Primarul Sorin Oprescu a declarat intr-un interviu acordat HotNews. ro ca nu demoleaza Cathedral Plaza, deoarece se teme ca lucrarile vor afecta catedrala Sfantul Iosif, langa care se afla turnul de birouri. Edilul spune ca a a mai comandat o expertiza, ca sa fie sigur ca lucrurile sunt in ordine si va prevedea in bugetul pe 2015 banii necesari demolarii, iar daca expertiza va certifica ca nu exista riscuri, va demola turnul de birouri. Edilul spune ca demolarea cladirii costa intre 15 si 20 milioane euro. Reamintim ca in ianuarie 2013 de Curtea de Apel Ploiesti a decis definitiv si irevocabil demolarea Cathedral Plaza, dupa ce instanta a decis ca imobilul a fost ridicat ilegal. Procesul a fost deschis de Arhiepisciopia Romano-Catolica Bucuresti, acestia fiind deranjati ca turnul a fost construit chiar langa Catedrala Sf. Iosif, monument istoric.

Autovit.ro: Romanii au pus la vanzare pe Internet mai multe masini de peste 10.000 euro in 2014

Autovit. ro, cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, cu peste 60. 000 de anunturi in orice moment, a inregistrat anul trecut un numar in crestere de oferte cu autoturisme la un pret peste 10. 000 euro comparativ cu 2013.

Lichiditate de peste 2,78 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12,549,640. 69 lei 2,782,933. 96 euro).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )