Libnet.ro
UNICEF

22:30

Flappy Bird apare din nou in magazine, reinventat

Playtech Playtech,
Flappy Bird apare din nou in magazine, reinventat

Dupa succesul masiv inregistrat de Flappy Bird si retragerea jocului din AppStore si Google Play, Dong Nguyen a revenit asupra deciziei. Flappy Bird este un joc incredibil de simplu care a generat numeroase clone, atat sub forma de aplicatii pentru mobile cat si titluri web. Cea mai recenta varianta, intr-o forma destul de creativa, a fost anuntata chiar de catre Rovio, realizatorii Angry Birds. Dupa ce stirea despre desfiintarea Flappy Bird a facut inconjurul lumii si a deschis portile catre []. continuă pe Playtech

Pasarica zburatoare care a innebunit lumea la inceputul anului revine in vara. Creatorul aduce noutati in Flappy Bird

Cel mai popular joc al anului 2014 pare sa fi fost Flappy Bird pe care creatorul l-a scos din magazinele cu aplicatii pe motiv ca dadea dependenta. Mai nou, el spune ca pasarica zburatoare revine.

Ploile torentiale, vijeliile si grindina lovesc din nou. Toata tara este afectata

Ploile torentiale, vijeliile si grindina lovesc din nou. Noua judete vor fi de astazi sub cod portocaliu si aproape toata tara va fi sub cod galben, avertizeaza meteorologii. in unele zone vor cadea peste 60 de.

Diana Nemes este audiata, din nou, la DNA in dosarul de evaziune

Diana Nemes a fost adusa, luni dimineata, la DNA, pentru a fi audiata din nou in dosarul de evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro, in care este cercetata alaturi de sotul sau, Radu Nemes, de Sorin Blejnar si de Codrut Marta.

Nu are noroc! Michelle Williams a ramas din nou fara iubit

Nu a fost sa fie nici de aceasta data pentru ea. Michelle Williams s-a despartit de iubitul ei, Dustin Yellin, dupa un an de relatie.

Votul pentru ridicarea imunitatii lui Florin Popescu, amanat din nou

Votul asupra ridicarii imunitatii deputatului Florin Popescu nu va mai fi dat astazi, dupa ce sedinta plenului Camerei Deputatilor a fost suspendata din lipsa de cvorum.

Ridicarea imunitatii lui Florin Popescu, supusa la vot din nou

Votul asupra cererii de arestare preventiva a deputatului Florin Popescu va fi reluat marti, in sesiunea de vot final a Camerei Deputatilor, a precizat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent, secretarul Niculaie Mircovici.

Votul in cazul lui Florin Popescu, amanat din nou, din lipsa de cvorum

Votul din Camera Deputatilor privind arestarea preventiva a lui Florin Popescu a fost amanat, marti, din lipsa de cvorum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )