Libnet.ro
UNICEF

15:00

Florin Citu: Ma intereseaza sa vedem ce s-a facut dupa tragedia de la Piatra Neamt. A existat o ancheta, a existat un plan de masuri si vreau sa vad daca acelea au fost implementate (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Ma intereseaza sa vedem ce s-a facut dupa tragedia de la Piatra Neamt. A existat o ancheta, a existat un plan de masuri si vreau sa vad daca acelea au fost implementate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost luate dupa tragedia de la Piatra Neamt, din noiembrie 2020. in ceea ce priveste incendiul de s. continuă pe B1

Florin Citu, in vizita la Institutul Matei Bals, dupa incendiul tragic: Avem nevoie de adevar cat mai repede

Premierul Florin Citu a mers, astazi, la Institutul Matei Bals din Bucuresti, la o zi dupa incendiul tragic in urma caruia sase oameni bolnavi de COVID-19 si-au pierdut viata.

Florin Citu, mesaj de ultima ora dupa incendiul de la Matei Bals: Reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Premierul Florin Citu a transmis, in aceasta dimineata, un mesaj pe o retea sociala cu privire la incendiul produs la Institutul Matei Bals din Capitala.

FLORIN CITU, DUPA INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Ma intereseaza mai mult sa vad ce s-a implementat dupa tragedia de la Piatra Neamt

Premierul Florin Citu a declarat luni, referindu-se la incendiul de la Institutul Matei Bals si la masurile anti-incendiu luate in spitale, ca il intereseaza mai mult sa vada ce s-a implementat dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt.

Premierul Florin Citu, despre tragedia de la Matei Bals: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile

Premierul Florin Citu a reactionat in urma incendiului produs vineri dimineata la Institutul Matei Bals, in urma caruia patru pacienti si-au pierdut viata. Prim-ministrul a precizat intr-un mesaj publicat.

Citu, intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa tragedia de la Bals: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta

Premierul Florin Citu spune ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost implementate in spitale dupa tragedia de la spitalul din Piatra Neamt din luna noiembrie. intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa incendiul de vineri de la Institutul Matei Bals, in care au murit 7 oameni, premierul nu a dat un raspuns clar: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta.

Premierul Citu, concluzie dupa tragedia de la Matei Bals: Nu putem construi peste noapte spitale si scoli!

Premierul Florin Citu a promis, luni, inaintea sedintei conducerii PNL, ca daca vor fi gasiti vinovatii pentru tragedia de la Institutul Matei Bals, acestia vor trebui sa raspunda, pentru ca nimeni nu este mai presus de lege.

Florin Citu, mesaj ireal dupa incendiul de la Matei Bals. Ce promisiune le-a facut romanilor

In cursul zilei de sambata, 30 ianuarie, actualul premier al Romaniei a vizitat institului Matei Bals. Florin Citu a postat un mesaj ireal dupa incendiul devastator. Va reamintim ca vineri, 29 ianuarie, la orele 5 dimineata, un incendiu a cuprins unul din pavilioane. Bilantul victimelor se ridica la 6. Florin Citu, mesaj ireal dupa incendiul .

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile. Dozele care vin azi sunt .

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam. Nu ne permitem sa irosim nicio doza de vaccin (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile,nu se mai.

Premierul Florin Citu, vizita la Institutul Matei Bals. Va promit: vinovatii vor suporta consecintele, indiferent de functia pe care o au

Premierul Florin Citu a facut sambata o vizita la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, pentru a se asigura ca nu le lipseste nimic celor care cerceteaza cauza incendiului si ca nu va exista pauza in aceasta ancheta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )