Libnet.ro
UNICEF

01:06

FLORIN CITU: Motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu nu are cum sa treaca la vot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu nu are cum sa treaca la vot

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat daca il va demite pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, in situatia in care va trece motiunea simpla initiata de PSD, ca nu va fi adoptata de Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Scandal in Parlament la motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu. Presedintele sedintei le-a inchis microfonul parlamentarilor PSD

Momente tensionate in Parlament, la finalul sedintei de luni, in care a fost dezbatuta motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. in momentul in care presedinta sedintei a anuntat inchiderea sesiunii, deputatul PSD Alfred Simonis a cerut prelungirea programului pentru a fi dat votul pe motiune. Atunci au inceput huiduielile in sala.

Ce este si ce efecte are o motiune simpla, precum cea pregatita de PSD impotriva lui Vlad Voiculescu

PSD a depus in Parlament, miercurea trecuta, o motiune simpla, impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanat.

FLORIN CITU: Vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie.

Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Florin Citu, Dan Barna si Cristian Ghinea

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta de lucru, marti la Palatul Cotroceni, de la ora 16. 00, cu premierul Florin Citu, viceprim-ministrul Dan Barna si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea, informeaza Administratia Prezidential.

VIDEO Scandal la motiunea impotriva ministrului Sanatatii. Voiculescu: Autorul dezastrului din Sanatate este PSD si mafia pesedista Simonis: Vladut are industria farma in spate

Camera Deputatilor a dezbatut, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. inaintea citirii motiunii, social-democratii au provocat un scandal in plenul Camerei, solicitand europarlamentarilor Dacian Ciolos si Dragos Pislaru parasirea salii de plen. Agitatia a continuat la discursul ministrului Vlad Voiculescu cu huiduieli si fluieraturi. Dezbaterile au fost pline de acuzatii dure si reprosuri intre Opozitie si Putere.

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Astazi, Camera Deputatilor pune in dezbatere motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, iar votul urmeaza sa se dea miercuri, in sedinta plenului. Reamintim ca saptamana.

Ministrul Sanatatii, declaratia care arunca in aer bugetul premierului Citu. Au fost discutii in Coalitie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a prezentat, luni, o imagine a bugetului alocat portofoliului sau semnificativ diferita de cea evocata cu doar cateva ore mai devreme de prim-ministul Florin Citu.

Ce se intampla daca trece de Parlament motiunea PSD contra lui Vlad Voiculescu

Motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, este pusa in dezbatere astazi de Camera Deputatilor, iar votul urmeaza sa se dea miercuri, in sedinta plenului. Ce reprosuri i.

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla initiata de PSD, intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor.

Vlad Voiculescu raspunde taios la motiunea simpla a PSD

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune, despre motiunea simpla care a fost citita, luni, in Par.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )