Libnet.ro
UNICEF

23:00

Florin Cristian Nisipasiu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Sentinta este definitiva

Adevărul Adevărul,
Florin Cristian Nisipasiu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Sentinta este definitiva

Florin Cristian Nisipasiu a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Craiova la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice, la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Craioveanul in varsta de 30 de ani a fost implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri. continuă pe Adevărul

Thailanda: Condamnare record de 35 de ani de inchisoare pentru insultarea monarhiei

Tribunalul militar thailandez a dat vineri cea mai dura sentinta de pana acum pentru insultarea monarhiei, condamnand un barbat la 35 de ani de inchisoare, informeaza Reuters.

Un barbat a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru postari pe Facebook

Un barbat a ajuns la inchisoare, primind o sentinta de 35 de ani de detentie in urma unor postari facute pe Facebook. Barbatul este tailandez si a primit 35 de ani de inchisoare din cauza unor postari prin care insulta familia regala. Pedeapsa este cea mai dura primita pana acum de un cetatean pe fondul [].

Liderul de sindicat Marin Condescu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Pandurii

Liderul de sindicat Marin Condescu, fostul presedinte al clubului Pandurii si actual reprezentant Al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia USMO) in AGA la echipa de fotbal, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare de Tribunalul Olt.

Un executor judecatoresc implicat in spalarea a 22 de miliarde de dolari prin bancile din Moldova, condamnat la 5 ani de inchisoare

Dupa ce acum un an scapase de pedeapsa, fiind achitat de Judecatoria Buiucani, vineri, 9 iunie, la insistenta procurorilor, unul dintre executorii judecatoresti implicati in spalarea a peste 20 de miliarde de dolari prin sistemul bancar moldovenesc, bani proveniti din Rusia, a fost condamnat la 5 ani inchisoare.

Sentinta de 35 de ani de inchisoare pentru un barbat din Thailanda, in urma unui mesaj pe Facebook

Curtea militara din Bangkok l-a condamnat pe Vichai Thepwong, un agent de asigurari, la 70 de ani de inchisoare pentru ca a insultat pe Facebook monarhia regal. Ulterior, pedeapsa barbatului a fost injumatatita pentru ca acesta a pledat vinovat, relateaza The Independent.

Stenograme. Un fost director al Universitatii de Medicina Carol Davila, condamnat la 7 ani si 8 luni de inchisoare pentru mita si conflict de interese

Fostul director administrativ al Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Bucuresti, Dan Pahoni 62 de ani), a fost condamnat la 7 ani si 8 luni de inchisoare pentru fapte de coruptie. La randul lui, fostul director tehnic al institutiei a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva si a fost deja contestata.

Povestea romanului care s-a intors din Spania, dupa 10 ani de munca, ca sa-si termine studiile. Acum este student si a inventat o proteza ieftina pentru sold

Cristian Lefter 30 de ani) a lucrat aproape 10 ani in Spania la o companie din domeniul productiei industriale. Tanarul a realizat ca nu va reusi sa avanseze niciodata peste un anumit nivel, in conditiile avea doar scoala profesionala. A decis sa revina in Romania pentru a-si completa studiile, iar de atunci nu s-a mai oprit din invatat.

Editie speciala: Drama unei mame care a primit 30 de ani de inchisoare pentru inselaciune

Conform datelor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor sunt 48 de detinuti condamanti la 30 de ani de inchisoare. Dintre acestia: doi detinuti pentru viol, doi detinuti pentru omor calificat, 32.

(P) Lansarea celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani Elis Pavaje, Stoenesti

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoenesti, in cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din Romania. Evenimentul a vizat de asemenea, sarbatorirea a 10 ani de la constructia fabricii .

Cristian Boureanu ELIBERAT din AREST! Motivul pentru care oamenii legii i-au dat drumul

Cristian Boureanu a trebuit sa mearga urgent la un medic stomatolog. Fostul politician a declarat ca lovuturile puternice pe care i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au lasat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )