Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sentinta de 35 de ani de inchisoare pentru un barbat din Thailanda, in urma unui mesaj pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Sentinta de 35 de ani de inchisoare pentru un barbat din Thailanda, in urma unui mesaj pe Facebook

Curtea militara din Bangkok l-a condamnat pe Vichai Thepwong, un agent de asigurari, la 70 de ani de inchisoare pentru ca a insultat pe Facebook monarhia regal. Ulterior, pedeapsa barbatului a fost injumatatita pentru ca acesta a pledat vinovat, relateaza The Independent. continuă pe Adevărul

Thailanda: Condamnare record de 35 de ani de inchisoare pentru insultarea monarhiei

Tribunalul militar thailandez a dat vineri cea mai dura sentinta de pana acum pentru insultarea monarhiei, condamnand un barbat la 35 de ani de inchisoare, informeaza Reuters.

Un barbat a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru postari pe Facebook

Un barbat a ajuns la inchisoare, primind o sentinta de 35 de ani de detentie in urma unor postari facute pe Facebook. Barbatul este tailandez si a primit 35 de ani de inchisoare din cauza unor postari prin care insulta familia regala. Pedeapsa este cea mai dura primita pana acum de un cetatean pe fondul [].

Florin Cristian Nisipasiu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Sentinta este definitiva

Florin Cristian Nisipasiu a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Craiova la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice, la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Craioveanul in varsta de 30 de ani a fost implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri.

Editie speciala: Drama unei mame care a primit 30 de ani de inchisoare pentru inselaciune

Conform datelor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor sunt 48 de detinuti condamanti la 30 de ani de inchisoare. Dintre acestia: doi detinuti pentru viol, doi detinuti pentru omor calificat, 32.

Fostul deputat Vasile Horga, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, a anuntat Ministerul Public. Decizia a fost luata de procurorii de la sectia de urmarire penala si criminalistica de la.

Fostul deputat Vasile Horga, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Vasile Horga, deputat la momentul comiterii faptei, pentru ucidere din culpa, informeaza Ministerul Public.

Un cunoscut lider al PNL, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, intr-un dosar instrumentat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe.

Un executor judecatoresc implicat in spalarea a 22 de miliarde de dolari prin bancile din Moldova, condamnat la 5 ani de inchisoare

Dupa ce acum un an scapase de pedeapsa, fiind achitat de Judecatoria Buiucani, vineri, 9 iunie, la insistenta procurorilor, unul dintre executorii judecatoresti implicati in spalarea a peste 20 de miliarde de dolari prin sistemul bancar moldovenesc, bani proveniti din Rusia, a fost condamnat la 5 ani inchisoare.

iCCJ a anulat sentinta prin care un intreg sat din judetul Arad era retrocedat

Magistratii Curtii Supreme au anulat sentinta prin care intregul sat Nadas din judetul Arad fusese retrocedat, cu tot cu pasuni, fanete, padure si biserica, unor pretinsi mostenitori ai grofului Josif Grosz.

SOCANT! Un barbat din Botosani a murit in urma unui incendiu care i-a mistuit locuinta

Un barbat de 58 ani din localitatea Victoria, comuna Hlipiceni, si-a pierdut viata, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta, a anuntat purtatorul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )