Libnet.ro
UNICEF

08:30

SOCANT! Un barbat din Botosani a murit in urma unui incendiu care i-a mistuit locuinta

B1 B1,
SOCANT! Un barbat din Botosani a murit in urma unui incendiu care i-a mistuit locuinta

Un barbat de 58 ani din localitatea Victoria, comuna Hlipiceni, si-a pierdut viata, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta, a anuntat purtatorul de. continuă pe B1

Accident infiorator in sediul Politiei: O tanara politista e in coma dupa ce a cazut pe scari in urma unui accident

O campanie de solidarizare a fost demarata in Iasi, de politisti, dupa ce ofiterul Mihaela Abazaa ajuns in stare foarte grava la spital in urma unui accident ce a avut loc chiar in sediul Politiei.

Valea Oltului, partial blocata vineri seara in urma unui accident rutier

Drumul national 7 - Valea Oltului este blocat, vineri seara, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule, intre care un TIR. In urma accidentului nimeni nu a fost ranit, iar circulatia rutiera se desfasoara alternativ pe celalalt sens de mers, potrivit Agerpres.

O femeie din Botosani a cumparat carnati dintr-un supermarket, i-a pus in tigaie si dupa ce i-a prajit a avut un soc. Ce a iesit din ei e ingrozitor - VIDEO

O femeie din Botosani a cumparat carnati dintr-un supermarket, a ajuns acasa si cand i-a pus in tigaie a avut partea de o suprinza neplacuta. Dupa ce i-a prajit, din carnati au.

Accident infiorator in sediul Politiei: O tanara politista e in coma dupa ce a cazut pe scari in urma unui accident misterios

O campanie de solidarizare a fost dmarata in Iasi, de catre polisisti, dupa ce o colega de-a lor a ajuns in stare foarte grava la spital urmare a unui accident banal. Ofiterul Mihaela Abaza se zbate intre viata si moarte urmare a unui accident ce a avut loc chiar in sediul Politiei.

Imagini socante in urma unui accident rutier din Iasi. Cauza producerii tragediilor in zona - VIDEO

O femeie din Iasi a fost lovita violent de o masina de pe banda a doua de mers dupa ce, in prima faza, conducatorul auto de pe banda intai ii acordase prioritate pentru a traversa strada.

Un barbat din Prahova a baut mai multe pahare, iar apoi a cazut intr-un canal de 5 metri adancime

Un barbat aflat in stare de ebrietate a fost dus la spital in stare de semiconstienta si cu politraumatisme dupa ce a cazut, vineri seara, intr-un canal adanc de aproximativ cinci metri,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )