Libnet.ro
UNICEF

12:30

Florin Mergea are planuri mari dupa sfertul jucat la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Florin Mergea are planuri mari dupa sfertul jucat la Australian Open

Ajuns alaturi de britanicul Dominic Inglot pana in sferturile de finala la Australian Open, unde a pierdut in fata perechii Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, jucatorul Florin Mergea are planuri pentru 2015 si spera sa ajunga la Turneul Campionilor. continuă pe Online Sport

Australian Open 2015: fratii Bryan, eliminati de Florin Mergea! Duel intre romanii Mergea si Tecau pentru un loc in semifinale!

Romanul Florin Mergea si englezul Dominic Inglot au provocat cea mai mare supriza a competitiei de dublu de la Australian Open 2015.

Australian Open 2015 Doi romani, un singur loc in semifinale: de la ce ora se joaca partida Horia Tecau versus Florin Mergea

Romanii Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari in sferturile de finala ale probei de dublu masculin de la Australian Open.

Australian Open 2015: Cand se vor duela Horia Tecau si Florin Mergea, in turneul de dublu

Australian Open 2015. Singurul duel romanesc de acest turneu de Grand Slam, cel dintre Horia Tecau si Florin Mergea, va avea loc in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 03. 00, in sferturile probei de dublu.

Australian Open 2015: Florin Mergea, eliminat in optimi de finala la dublu mixt

Perechea Florin Mergea/Michaella Krajicek Romania/Olanda) a ratat, marti, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, relateaza Mediafax.

Florin Mergea, cea mai mare surpriza de la Australian Open 2015. Tatal tenismenului: Este cel mai frumos cadou de ziua lui

Medicul chirurg Florin Mergea este tatal tenismenulului cu acelasi nume care a reusit sa produca cea mai mare supriza de la Australian Open 2015, invingand la proba de dublu, alaturi Dominic Inglot, perechea formata din fratii Bryan. Chirurgul este cel care i-a pus racheta in mana fiului sau si l-a sustinut sa practice sportul alb.

Tenis: Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari in sferturile probei de dublu, la Australian Open

Vom avea un roman in semifinalele turneului Australian Open la proba de dublu. Si asta pentru ca atat Horia Tecau, cat si Florin Mergea au obtinut calificarea in sferturile competitiei, alaturi de partenerii.

Australian Open, dublu masculin: Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in sferturi si vor fi adversari

Perechile Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, si Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie, cap de serie numarul 14) s-au calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu masculin din cadrul Australian Open.

PICCJ: Vintu are conturile blocate, dupa ce s-a ales cu un nou dosar penal

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu are conturile blocate, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) au deschis o noua ancheta pe numele sau, pentru spalare de bani si delapidare, surse apropiate situatiei declarandu-ne ca este vorba despre dosarul Petromservice-Delta Asigurari.

Galati: Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile sindicate-administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de.

100 de Minute. Basescu nu vrea orice casa. Ce beneficii are fostul presedinte, dupa terminarea mandatului

Traian Basescu ii reproseaza premierului Victor Ponta ca toate imobilele de protocol ale RA-APPS care i-au fost puse la dispozitie de Guvern, dupa incheierea mandatului de presedinte al tarii, nu corespund.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )