Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Mergea, eliminare dramatica la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Florin Mergea, eliminare dramatica la Wimbledon

Perechea alcatuita din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a fost eliminata luni de Henri Kontinen Finlanda)/John Peers Australia), dupa cinci seturi dramatice, 2-6, 6-3, 6-4, 6-7. continuă pe Antena3

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in optimi la Wimbledon

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile probei de dublu la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, eliminati de la Wimbledon

Perechea alcatuita din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a fost eliminata luni de Henri Kontinen Finlanda)/John Peers Australia), dupa cinci seturi dramatice, 2-6, 6-3, 6-4, 6-7 6-8), 8-6, in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului pe iarba de la Wimbledon.

Wimbledon: Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in turul 2

Tenismenul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, favoritii numarul 6, au invins in doua seturi, scor 7-5, 7-6 8/6), cuplul croat Marin Draganja/ Nikola Mektic si s-au calificat in turul secund din cadrul turneului pe iarba de la Wimbledon.

Wimbledon: Florin Mergea si Rohan Bopanna, in optimile probei de dublu

Romania mai are un singur reprezentant pe tabloul de dublu de la Wimbedon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, Florin Mergea reusind sa se califice, alaturi de partenerul Rohan Bopanna, in optimile competitiei de la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )