Libnet.ro
UNICEF

09:00

Florin Mergea e in optimi la Indian Wells. Roger Federer a fost eliminat

Adevărul Adevărul,
Florin Mergea e in optimi la Indian Wells. Roger Federer a fost eliminat

Dupa ce Horia Tecau si partenerul sau, Julien Rojer, au fost eliminati in primul tur de la Indian Wells, sperantele romanilor pe tabloul masculin sunt legate de Florin Mergea. continuă pe Adevărul

Horia Tecau pleaca acasa dupa primul tur de la Indian Wells. El si Julien Rojer au fost eliminati de o pereche debutanta

Horia Tecau si partenerul sau de la dublu, olandezul Julien Rojer, au fost eliminati in primul tur de la Indian Wells, desi erau favoritii numarul 4 ai competitiei.

Serena Williams a trecut peste incidentul de la Indian Wells. Ce spune liderul mondial

Serena Williams, numarul 1 mondial, a spus ca a trecut peste amintirile neplacute de la finala din 2001 de la Indian Wells, cand a fost huiduita de public. Liderul WTA a boicotat timp de 14 ani acest turneu, pana la editia din 2015, unde va debuta cu Monica Niculescu.

Indian Wells 2015. Florin Mergea, in turul doi al probei de dublu

Indian Wells 2015. Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, sambata, cu scorul de 6-3, 6-2, cuplul Tommy Robredo/Viktor Troicki Spania/Serbia) in primul tur al turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells.

Indian Wells: Florin Mergea, in optimile turneului de dublu

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) s-a calificat in optimile de la Indian Wells, dupa ce a trecut de dublul Tommy Robredo/Viktor Troicki Spania/Serbia).

Indian Wells: Simona Halep vs Varvara Lepchenko, ultimul meci al zilei pe terenul unu (dupa ora 05:30)

Simona Halep va incheia ziua de tenis de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Varvara Lepchenko SUA - 31 WTA) in ultimul meci de pe terenul unu. Simona va intra in arena dupa meciurile lui Roger Federer si Rafael Nadal.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala.

Indian Wells 2015. Monica Niculescu a pierdut un meci eroic, in fata Serenei Williams, scor 7-5, 7-5

Indian Wells 2015. Monica Niculescu, 68 WTA, a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams, cu scorul de 7-5, 7-5, dupa un meci eroic, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Indian Wells 2015. Simona, nu stiu daca ai observat, dar aici lumea te iubeste, se intampla peste tot

Indian Wells 2015. Simona Halep, calificata in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, a fost felicitata de reporterul oficial al competitiei, care i-a transmis si faptul ca in SUA este iubita de public.

Simona Halep ii dedica varului sau meciul castigat la Indian Wells

Simona Halep a declarat dupa meciul castigat vineri seara la Indian Wells despre victorie si contextul dificil in care a jucat.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Ajuns pe tabloul principal in urma calificarilor, Victor Hanescu a reusit vineri noapte calificarea in turul secund in competitia masculina de simplu de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )